maanantai 12. tammikuuta 2009

Sävyjä

Kyllä, lempivärini on pinkki ja lila, kaikki niiden sävyt. Sisustuksessa, vaatteissa, silmälaseissa, vihkisormuksessa, kaikkialla. Mies epäili aikoinaan, että hääpukunikin olisi pinkki, mut eipä ollut! oli lila : )


Yes, my favorite color is pink and lilac, and all shadesof those two. Inside the house, in clothing, in wedding ring, everywhere. My husband suspected that I would wear a pink wedding dress also. But I didn’t. It was lilac.

8 kommenttia:

_hoya_ kirjoitti...

Oh hoh! :-O
Wow, hienoa, ihanaa!
Näytätkö joskus otteita paikallisesta puutarhalehdestä? Olisi jännää tutustua!

Savu kirjoitti...

_hoya_: Kiitos :) Ja: Mikä jottei! Ilman muuta voin jotain Home&Garden tyyppistä vilauttaa. Lehdethän ovat etelä-afrikkalaisia toki, paikallisia sellaisia ei tietääkseni ilmesty. Syynä lienee se, että maasta on 2/3 aavikkoa...

Anonyymi kirjoitti...

Niin sinua kuin voi olla kaikki nuo sävyt..;)
Tullaan ihasteleen paikan päälle!

-Kolmen kopla

Liivia kirjoitti...

Pinkki oli mulla vahva lemppari pitkään lapsen jälkeen. Jostain se vaan tuli. Ja on osittain vieläkin. Varasinkin pinkin ja oranssin yhdistelmä nappaa.
Lilan suhteen vähän vaikea suhde. Mutta sanana kaunis..

Tiina Tee. kirjoitti...

Oi oi! Ihania sävyjä... Jätän vain nopeasti tämän kommentin ja palaan katselemaan kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania sävyjä, osuu munkin silmään. Varsinkin 4.kuva ylhäältä, niin aivan ihana - sopis meillekkin ;). Juu, muakin kiinnostaa noi puutarhajutut. Kiva, että olet blogin äärellä taas. Maajussitar

Anonyymi kirjoitti...

Oletkos sinne asti saanut jopa Marimekkoa... ihana kangas - kovaa huutoa täällä maalla :) Maajussitar

Savu kirjoitti...

Kolmen kopla: Hih, eikös! Tervetuloa vaan, kohtahan oottekin täällä :)

Liivia: Ihana on tosiaan tuo pinkki-oranssi yhdistelmä! Sohvanpäällisen virkaa hoitava liian iso pöytäliina on juuri noissa sävyissä: pinkkiä, oranssia ja myös keltaista ja ruskean sävyjä. Siitä tuli mieleen kotimaiset, pellavaiset laudeliinat, siksi ostin.

Tiina Tee: Kivaa, sulla on uus blogi :)

Maajussitar: Nuo mainitsemasi tyynynpäälliset on korituoleissa. Löysin ne täältä, halpakaupasta, elle 4 euroa kappale. Tulee melkein joku Tricia Guild mieleen niistä, kun aurinko oikein osuu :) Ja lehmäkankaan venytin varta vasten tänne mukanani, eihän tuon botswanalaisempaa näkyä voi olla, kuin kirmaava lehmälauma! Seinäkankaana se hehkuu, ruokatila/olkkarissa.