keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Pieluksilla

Uusimmassa HOME-lehdessä oli oma artikkeli sisustustyynyistä! Mua huvitti, sillä täkäläiset ja naapurimaan kaikki sisustuskaupat ovat pullollaan näitä tyynyhyllyjä. Mainittuja pikkutyynyjä, sohvatyynyjä, sisustustyynyjä kutsutaan yleisesti ’sirotella, sirottaa ’ tarkoittavalla sanalla ’scatter’. Sirotellaanhan näitä ’turhakkeita’ nojatuoleihin, sohviin, sänkyihin, milloin minnekin.Olemme mukana scatter-sisustus innostuksessa. Ja mikä on ollessa, kun nättejä tyynyjä saa edullisesti. Aivan kuten HOME lehti meitä kodinsisustajia opastaa:


Scatter cushions are one of themost versatile décor accessories: they can change the look of a room in a flash – and still remain affordabe!
Joskus sohvat kyläpaikoissa ovat niin täyteen siroteltuja, ettei tiedä, mihin pyllynsä lykkäisi. Eipä hätää HOME-makasiini tulee hätiin: Not sure what to do with the heap of cushions on your friend’s sofa when you need a seat?!Move tehm all aside or place them on the chair next to you, but ask first before you toss them onto the floor.ja edelleen: Kahden/kolmen istuttavalla sohvalla voi olla kuudesta seitsemään tyynyä. Ne luovat paitsi ihanaa tunnelmaa, myös antavat tarvittaessa tukea istujille! Mutta ennen kaikkea: The aim of scatter cushions is to add an element of surprise, a bit of galmour and a good dose of comfort.Muistatteko muuten And along came Polly elokuvan scatter cushion kohtauksen!?

6 kommenttia:

aurinko kirjoitti...

meilla oli jouluna paljon vieraita (11 henkea) ja kerroin etta alkaa valittako jos kayn vahan valia poyhistelemassa tyynyja kolmelta sohvaltani. kun kaikki oli hujanhajan ja joka kulma taynna kamaa ja kiljuvia lapsia olipas ainakin tyynyt ojennuksessa. ainakin hetken.

Salanimi kirjoitti...

Ihania tyynyjä - erityisesti tuo alimmainen lintutyyny! Upea!

Suvi kirjoitti...

Joku keräilee kenkiä ja me tyynyjä!! Varmasti tuollaiset afrikka-aiheiset tyynynpäälliset tarttuvat meillekin matkaan...

_hoya_ kirjoitti...

Olipa ihanan virkistävä kirjoitus! Meillä ei ole yhtään tyynyä, siis pedin ulkopuolella...

Anonyymi kirjoitti...

Afrikka on kyllä sisustajan aarreaitta!

Anonyymi kirjoitti...

Taas olis yksi hyvä syy lähteä Afrikkaan... shoppailemaan :). Maajussitar