maanantai 19. tammikuuta 2009

Sinä poljet, minä ohjaan

Poikasen lempihuvia on pyöräily. Hän kiskaisee kypärän päähän usein heti herättyään. Hyvä, jos sen saa suostuteltua pois aamupalan ajaksi. Vaikka mitäpä tuo haittaa, jos kypärä päässä puuroa kauhoo. Usein käy myös niin, että kun luvataan lähteä pyöräilemään, tyyppi on jo laittanut kengät jalkaan ja kypärän päähän, mutta muu vaatetus puuttuu. Tärkeimmät ensin!

Kävimme juuri pyöläilemässä. Poikanen on jo hyvä menemään. Vauhdilla karauttelee, joten vierellä taapertaja saa ihan hyvän kävelylenkin, hien ainakin pintaan vauhdista huolimatta. Aamu on ollut pilvinen ja on taas, mutta meidän retken ajan porotti. Poikasella oli kypärä mutta maman pää kuumeni.


Kuvituksena spiderman -asuinen pyöräilijä viime viikolta.Little One loves to ride his bicyckle! He is already quite a biker. Somedays he wears the helmet before anything else. Then he eats his porrige naked, but safely for sure!


Today we took a little walk. This morning has been partly cloudy but on our trip the sun was out. Little One was wearing helmet of course but Mom's head was getting hotter by the minute. Maybe I should also get a helmet, or at least a sun hat. Don't You just love this sporty fellow in his Spiderman -outfit?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

He is soooooo cute!!!!
And what a handsome spiderman!!
Eva

Jonna kirjoitti...

Tulevaisuuden Lance Armstrong!