keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Totta se on sittenkin...


...että me muutetaan pian. Tämän kuun lopussa pitää talon olla tyhjä, ensi kuun lopulla lennellään. Hain tänään muuttofirmasta laatikoita, autonperä on nyt täynnä niitä. Enää ei voi uskotella kenellekään, että vielähän tässä ehtii ja vielähän tässä on aikaa. Hyvin vähän sitä on!

Voih! Ja aah! Kumpaakin - "glad ja sad" - on olo. Pääosin kuitenkin lamaantunut, kuten aina ennen jotain suurta koitosta. En oikein osaa ryhtyä mihinkään, siksi räpellän toisarvoista. Vakuutan itselleni, että vain odottelen, kunnes ukko tuosta nostaa kytkintä mantereen muihin osiin, sitten alan pakkaamaan. Sure.


Pikkuinen ottaa isoja askeleita oppimisessa näillä hetkillä. Osaa EI:n lisäksi sanoa isi, kakka, kaklo (isoveljen nimi), popo (oma nimi), jauko (isin nimi) täiti (äiti), puu, Puh (nalle), pulu (pylly). Näillä mennään! Laulaa pitkiä lauluja nuotilleen, omilla sanoillaan. Toimii kuoronjohtajana mutta myös enenevässä määrin keskittyvänä yksinlaulajana. Kun hänellä on aaria kesken, katsoakaan ei saa. Muuten taiteilija voi raapaista. Hän myös mieluiten syö itte.

9 kommenttia:

Wanha kirjoitti...

Siis mitä? Muutatte minne? Onnea muuttovalmisteluihin, ne on aika tuskaisia varsinkin jos maata vaihdetaan. Mulla meni edellinen muutto samoissa merkeissä, odotin viime metreille ennenkuin laitoin tuulemaan :) Tai no kaikki ne on mennyt niin..

Lapset on suloisia kuten aina :)

Savu kirjoitti...

Kenza: Suomeen takaisin, keikka alkaa olla ohi täällä :) Tavaraa ei viedä millään kontilla, mutta silti sitä riittää lootiin tungettavaksi...

Anu kirjoitti...

Voimia muutorumbaan!

Iiris: Pitäisköhän meän lähteä pakkausapulaisiksi...?!? Meillähän olis jo kokemusta... :)

Halauksia kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä aika rientää :). Pakkausiloa tosiaan ja ihanaa Suomi-fiilistelyä! Maajussitar

irkku kirjoitti...

Anu: Joo. Pitäis. Paitsi että meen kyllä, mutta myöhästyn muutaman kuukauden, kun pitää hoitaa omat pakkaushommat ekana alta pois.
Savu: tavataan täällä, siinä pakkauspuuhien välillä :)

Kameleontti pihassa kirjoitti...

Voimia ja iloa muuttoon! Meillä se on reilun vuoden päästä edessä... Ylihuomenna pääsemme kuitenkin koti-ikävää paikkailemaan hetkeksi kotimaahan.
Ihania lapsia siellä!

Wanha kirjoitti...

Ok! Tuo glad ja sad tuntuu tutulta! Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

Ai Suomeen takaisin? Meinasin sanoa että tervetuloa mutta pitääkin sanoa että tervemenoa.

Savu kirjoitti...

Juu Suomi kutsuu, aiotusti. Oikeastaan olimme täällä yli alunperin aiotun ajan. Jos joku muistaa, niin aluksi blogin nimen alakirjoitus oli "vuosi afrikassa". Mutta sitten kun mahdollisuus jatkaa tuli, päätimme jatkaa. Hyvä niin :)