maanantai 19. huhtikuuta 2010

Wena

Meillä oli aivan ihastuttava viikonloppu. Sukuloimme Pikkuisen biologisen perheen luona maaseudulla, oli mukavaa ja leppoisaa. On aina koskettava tavata heitä, nähdä heidän ilonsa siitä, miten tyllerö on kasvanut. Tällä kertaa hän nauratti koko porukkaa laulamalla äidin kanssa "metsämökin ikkunasta tonttu ulos kurkistaa". Arvokkaita, arvokkaita hetkiä ja retkiä, jotka tallentuvat varmasti kaikkien mieliin ja sydämiin tärkeiksi muistoiksi. Pikkuinen tietenkään ei vielä ymmärrä kaiken tämän merkitystä, mutta joku päivä se hänelle aukenee. Tietysti hän kasvaa kanssamme tietoisuudessa siitä, mistä tulee ja missä ovat juuret. Toivottavasti siivet kasvavat vahvoiksi..! Hyvältä näyttää ainakin toistaiseksi, Pikkuinen on oikea touhun täti, jolta ei tahtoa, huumoria eikä hellyyttä puutu! Kuvassa maalaismaisemaa...Lisäksi kävimme ystävien luona lounaalla, oikein kiireetön ja herkullinen Sunday lunch hyvässä seurassa. KFC:eenkin kerettiin, juuri ennen kuin rajuilma alkoi. Ehkä se oli merkki siitä, että stop vähäksi aikaa.

Pikkuinen leikki kotista, eka kertaa oikeasti. Elukat riviin ja niille ruokaa, välillä taputusta poskelle tai päähän. Aika söpö leikki!Tänään oli toisella meistä hyvä hairday, toisella ei. Äidin käkkäröiden myötä terkut _hoyalle_: näin meillä tehdään kikkarat, yöksi pikkumyy-tuppoja päähän ja avot, aamulla olet afro! Sekaan muotovaahtoa tms tököttiä niin pysyy. Haro sormilla auki ja tee mitä tarvitsee.Pikkuinen sai uuden kampauksen, by Ottata (kuten neiti itse lausuu Octavian nimen). Suloinen!


Poikanen katsoi minua tänään kauppareissulla pitkään ja sanoi "wena". Kysyin, mitä se tarkoittaa. Hän ei ollut aivan varma, mutta ainakin sopivassa tilanteessa se tuli. Se tarkoittaa "sinä".

Isosiskosella on synttärit tänään. ONNEA RAKAS tyttönen!!! Heppojen kuva vihjatkoon tulevasta lahjasta. Ei, se ei ole villiheppa Kalaharista kuitenkaan, älä innostu ;)

6 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Oioi, miten upeita heppoja. Ja hiuksia! Täällä toimii sama permanenttisysteemi, yöksi tukka pinneillä säkkäröille ja avot, aamulla on kiharat. En vaan jaksa yleensä tehdä niin, mutta joskus sentään. Mahtavan hieno kampaus tuli pikkuiselle. Taas pääsin pienelle matkalle :)

irkku kirjoitti...

Hey wena... keppijumppasin just äsken e-afrikkalaisen musan tahdissa. Mun käsi-jalka -koordinaatio on sellainen että musajumppa yksin kotona on ainoa vaihtoehto :)

Anu kirjoitti...

Hey wena totean miekin... :) Kauniita te oletta - lähettäkää mulleki tuota suloisuutta rippusen verran. ♥

Jonkinlaista hauskaa voi käydä itsensä kanssa pitämässä seuraavassa osoitteessa: http://www.fleim.fi/peli/

Mulle tuli vähän riparifiilis... ;) (Nimim. pelasin Aasina Augustinuksen ja Maria Magdalenan seurassa...)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kampaus pikkuisella. Kyllä olivat kiharatkin onnistuneet ;). Yritin tiirailla, et miten kummassa ne pikkuisen "myyt" pysyy kiinni,kun on päätä myöden??? Mä voisin kyl huolii nuo hepat kirmailee tohon pellolle. Tottakai mukavaa päivää! Maajussitar

Tuazophia kirjoitti...

Hienoja kampauksia! Luultavasti pikkuisen hiukset eivät ole mitenkään sen kummemmin kiinni, kunhan edellinen kiekura menee seuraavan sisään? Muistan hyvin, kuinka kampaaja meinasi Etiopiassa hermostua hiuksiini niitä letittäessään ennen kuin uskoi, että ne on ihan oikeasti laitettava letti kerrallaan kiinni langalla, koska muuten letit purkaantuvat ennen kuin ehtii seuraavaa kiinni saada - kummat hiukset hänen mielestään. :D

_hoya_ kirjoitti...

Sun kiharat on paaaaaljon kivempia kuin mun. Ihan epistä!

-hellin :-)