tiistai 27. huhtikuuta 2010

Wrapping it up

Huomenna joku hakee lootat. Niitä on tähän mennessä 14...Mutta kiloissa sovittujen ali. Toistaiseksi. Paniikki hiippailee kintereillä. Kävin shipping miehen luona ja hänen leppoisa olemus rauhoitti. No panic!


Taulut vien huomenna ihanalle Qaetqhaolle irroteltaviksi karmeistaan.


Pikkuisen vauva-ajan aarteet on pakattu kenkälootaan. Nämä kyllä laitan käsimatkatavaraan, eivät saa hukkua missään nimessä!


Pyykkiä kuivatellaan epätoivoisesti puhaltimen alla...Tänne iski etutalvi, on todella kylmää, sataa tihuuttaa. Syksy. Ei mikään ihanne muuttoilma (vrt. onko patulla pressuja lootien suojaksi...)


Muutonkaan keskellä ei kuitenkaan ole liian kiire, etteikö ehtisi vuvuzelaan puhallella. TITITYY!!! Ja mama vetää henkeä punkkulasillisen kanssa, bloggaillen ;)

Näihin tunnelmiin, Gaborone kuittaa ;)

4 kommenttia:

Salanimi kirjoitti...

Ihanaa, että palaatte tänne, mutta varmasti haikeatkin fiilikset! onneksi sinne pääsee käymään taas :)

Lämpöisesti tervetuloa takaisin tänne, kevättä tekee jo ja kesällä nähdään!

irkku kirjoitti...

Tulee melkein nostalginen olo pakkauslaatikoita katsellessa.. Kyllä se siitä, vedä henkeä ja puhalla torvea, ja ime välillä punkkua! Hmmm, maltilla kuitenkin, että saat kaikki tavarat kirjattua oikein rahtilistoihin, niin että shipping mies pysyy leppoisana edelleen :)

Anu kirjoitti...

Voi pieni suloinen torvenpuhaltaja! :)

Voimia pakkaamiseen ja kaikkeen! Miekin iloitsen, kun tulette, mutta aavistelen myös lähtöhaikeutta ja monenlaisia tunnelmia, jota liittyy sekä lähtöön että paluuseen. Eläkää ne vahvasti, antakaa niiden olla totta ja tulkaa sellaisina kuin nyt juuri olette. Sellaisina teistä tykkäämme!

Halauksia!

_hoya_ kirjoitti...

Joko se nyt tapahtuu?? Nähdäänkö me kesällä? *apua*