perjantai 9. huhtikuuta 2010

Perjantai pulkassa

Aamulla mama istui kampaajalla foilit päässä melkein kolme tuntia. Vaalenihan se hius lopulta...Sitten olikin aika rientää hakemaan Poikanen koulusta ja mennä uimakouluun!


Uimakoulu kuvassa

Sieltä kiisimme tapaamaan ystäviä Sanitakseen. Oli mukavaa ja herkullista, pitkästä aikaa. Olemme vähän vältelleen Sanitasta apinoiden (ja shigellan) vuoksi...en tiedä haukummeko väärää puuta, mutta ainakin niissä puissa näitä kädellisiä ystäviämme piisaa. Samoin kuin pöydissä ja lasten kiipeilytelineissä. Grr.


Sanitaksesta poistuessamme törmäsimme tiellä makaavaan lehmälaumaan melkein kirjaimellisesti. Olivat levittäytyneet iltapäivälevolle. "O a re eng?" taitaa sanoa tämä ammu. Reteng, rouva lehmä, tässä vaan kuvaillaan sua ja sun hienoa lintua!

Kotiin saapuissamme havaitsimme, että nannymme oli laittanut Pikkuisen tukan uuteen uskoon! Mikäpä se siinä, oikein söde on?! Ompelulangalla oli sitonut, kun ei villalankaa talosta löytynyt. Taannoin hoksautin hänelle asioidessamme pikkutytön, jolla oli vastaava kampaus, ja sanoin, että ai kun söpö. Octavia päätti yllättää! Ja Pikkuinen itse on niiiin tyytyväinen, peilailee jopa varjostaan ja huomauttelee, että "kattokaa nyt näitä uusia!"

Pssssss...!

Vessatouhut ovat kovin in. Oi, niin in, niin in. Psssssss...! Tämän tästä jossain nurkassa kuuluu suhina, muttei toistaiseksi muun kuin pikkuisen suppusuun suhina, eli kuivaharjoittelulla mennään. Hyvä niin. Korostan, että edetään lapsentahtisesti, itte se on sen keksiny.

Tilattiin kiinalaista illalla. Vaidettiin yksi vakiannos uuteen ja kyllä kannatti. Njämnjäm taas.

8 kommenttia:

Minna kirjoitti...

voi taivas kuinka kauniit lapset sinulla on!

ensimmäistä kertaa vierailulla täällä. terveisiä suomesta.

Anu kirjoitti...

Voi pientä sulosta! Ja isompaa kans! ♥

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana kampaus pienellä :). Kuinka pal se foliovaalennus ja leikkaus maksaa täkäläisellä? Ihania kuvia taas... Maajussitar

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava kampaus! Tytsy on jo niin ison näkönen. Kiva nähä kohta puolin livenäkin, teitä kaikkia!

Tiina

Ruffe kirjoitti...

Terveiset täältä Oulusta ja hietasaarelta leiriltä. Ollaan siis Tuiran repariila (eli esirippikoulussa) jee jee ja mukana on 16 todella elävää tyttöä. Halit sulle Satu ja lapset, ikävä jo teitä kaikkia.Pitkästä aikaa täällä vieraileva.

Savu kirjoitti...

Minna: kiva kun tulit!

Anu: :D

Maajussitar: maksoi 495 pulaa, eli 50 euroa. Kallista lystiä, sanon minä!

Tiina: Eikö oo iso töttö! Kiva nähä kohta!!!

Ruffe: Terkkuja ja tsemppiä leirille! halit sinne kans, nähdän pian!

kuwaitin kaunotar kirjoitti...

Miten sopo kampaus!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana antennipää!
-Koplan P