sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Tukka takana, elämä eessä

Tänään Poikaselle leikattiin kesätukka! Sovittiin jo eilen, että äiti saa leikata toisen letin, isä toisen. Ensimmäinen letti lähti suorassa skype-yhteydessä, mummon ja serkkutyttöjen seuratessa silmä tarkkana toimitusta. Toinen letti leikattiin pihalla. Hetkeksi jätettiin se niskaan liehumaan, inkkarityyliin. Lettien alta paljastui kaksi vaaleaa viirua. Rusketusrajat! Tiukin vaihe oli vielä edessä: hiusten tasoittelu partakoneella. Auts! Poikanen inhoaa sitä, ilmeisesti se nipistelee vähän. Seuratkaa ilmeitä. Viimeisessä kuvassa hän huutaa: Nyt pitää lopettaaaaa!


Lopussa kiitos seisoi! Nyt meillä taapertaa söpöliini Pallero, joka itsekin on tyytyväinen uudesta lookista. Äitillä tulee vähän ikävä Poikasen luonteeseen sopivia antenneja, mutta tämä ’vauvatukka’ on kyllä niin ihana, että sitä pitää silitellä koko ajan!Today Little One’s braids were cut. He got a new, cool summer style. Under the antennas we found two pale stripes – areas without tan! Mommy had the honour of cutting one antenna, Daddy the other. daddy didi the finishing touch with his shaver. Little One always hates this part. At one of these pics You can see him shouting: Stooooop it now!
Finally, the look was polished and wow, doesn’t he look cute! I will miss his antennas, since they were so perfect for his personality, but I absolutely love this ‘baby-hair’ and can’t keep my fingers off it!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hiano kesätukka:) ..Vähän jää toukkia kaipaamaan, mutta kaipa ne sitten kesäkuuman jälkeen kasvatetaan takaisin?

-Koplan P

mizyéna kirjoitti...

Tulipas söde poitsu vaikka ne sarvet oli hauskat ja persoonalliset. Rusketusrajat nauratti :D

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi ne hiukset kahvaa... totes meilläkin vanhempi, kun oli ensin leikannu itselleen uuden lookin joskus pari v. sitten. Ihanainen söpöliini on poikanen nyt... kerro hälle, että minä tykkään tästä uudesta lookista enempi ;). Maajussitar

irkku kirjoitti...

Heippa ison pojan leteille! Ihmeesti tukan lyheneminen vaikutti - on taas ikään kuin 'pienempi' poju talossa. Syötävän söpö kyllä näinkin. Pusuja sinne, jos kelpaavat...

Savu kirjoitti...

P: Juu, tokan tuntosarvet kasvatetaan takaisin syksyllä, kun viilenee! Siis meikäläisten keväällä.

Marita: Itekkin yllätyin niitä rajoja, mutta onhan Poikanen sanut väriä pintaan täällä huomattavasti enemmän kuin kotimaassa. Ihme ja ilo on se, että aurinkoihottumalta on nyt vältytty! Toisin kuin kotimaassa!

Maajussitar: Heh, voin kuvitella tyttelin lookin! Mutta totta, kyllähän ne kasvaa. Paitti itellä, tuskastuttavan hitaasti, heh!

Iiris: BeibiBoy vastanottaa pusut ja lähettää takasin!