tiistai 2. joulukuuta 2008

Poikasen uusi paita

Poikanen on aina ollut hyvin kiinnostunut siitä, mitä päällensä pistää. Hän ilahtuu uusista vaatteista, sukista, kengistä: ”mulleko, voi kiikos!” Hän huomaa aina, jos äidillä on jotain uutta päällä, tai vaikka uudet korvikset korvissa. Hän huomioi myös muiden ihmisten kampauksia (taannoin pankissa meidän takana jonottanut rouva sai kuulla että tätillä on ihana tukka!), pukuja, koruja, housuja, vöitä…

Niinpä hän oli seitsemännessä taivaassa, kun haimme ompelimosta hänelle mittojen mukaan tehdyn shweshwe-kankaisen paidan. Paita tuli ikään kuin kylkiäisenä mekkokankaan jämistä. Ja yllätykseksi äidillekin. Ehdin vain nähdä, että mittoja otettiin, ja seuraavalla kerralla paita olikin valmis. Söpö, eikö! Paitakin : )


Little One has always had an eye of everyhting nice. He loves getting new clothes and is very happy each time he gets anything new to wear. He also notices if Mom is wearing something new and complments other people’s clothing and outer appereance. the other day a lady at bank cought his attention. He told the lady that she has ‘a lovely hairdo’ – which she did!

So You can imagine that Little One was extatic when he got a new shirt! It was made to his measurements and sits perfectly. Look how proud he is in the shop and at home wearing his new Three Cats shweshwe-shirt!

9 kommenttia:

_hoya_ kirjoitti...

Sulla on kyllä komea poika!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kiinnostaa, millanen äidin mekosta tuli? Maajussitar

Anonyymi kirjoitti...

Olipa upean näköinen, oikein syötävän upean!!!
Kävin tänään yhteisellä työpaikallamme haistelemassa tuulia... ja irtisanomassa itseni JEE JEE ihmeen vapaa olo (toistaiseksi)

irkku kirjoitti...

Aivan ihana! Ja miten ihmeessä näyttää kuin poikanen olis kasvanut suunnilleen kymmenen senttiä lokakuun seitsemännen päivän jälkeen..? Eihän se ole mahdollista! Iso mies joka tapauksessa. Ei ihme, että iskän kone voittaa äidin tarjoukset ;)

Salanimi kirjoitti...

Paitakin on suloinen :)
Pojasta puhumattakaan!

Äitin mekko myös kiinnostaa!!

Savu kirjoitti...

_hoya_: Ylpeänä ja onnellisena äitinä olen samaa mieltä :)

Maajussitar: mamman mekko ei oo vielä valmis, nuo kankaat oli äidin ystävän ja jonkun muun jämäkankaista. Mutta kietaisuhame tuli valmiiksi, esittelen sen joku päivä...

Ruffe: Onnittelut, nauti vapaudentunteesta - niin kauan kuin se kestää! Heh, onko sulle läksiäiset ja tuliaiset samalla kertaa?!

Iiris: Eikö?! Joo PätkisPötkis ON kasvanut! Jopa sänkykaupan Mma huomasi sen (käytiin siellä eka päivänä, suoraan koneelta, ja nyt lauantaina taas)! Joo iskä on IN.

Savu kirjoitti...

Salanimi: Poikanen muisteli aivan vasta taas teillä käyntiä! Muistelun keskiössä: 'siellä oli kaksi koiraa, toinen joutui ulos!' terkkuja sinne!

violet kirjoitti...

Kyllä se vaan puku miehen tekee!

Anonyymi kirjoitti...

Oi että komea pikkumies!! Niin jämynä tapansa mukaan että. Voisko tuon syystä ylpeän ilmeen saada joulupakettiin?

-Kolmen koplan P