perjantai 19. joulukuuta 2008

Ötökän elämää

"Tarjoilija, tarjoilija, lasissani taitaa olla joku ötökkä? Tosin en voi olla aivan varma, sillä lähilukulasini jäivät kotiin. Voisitteko nuoremmuuttanne tarkistaa?"
Oikeasti ötökkä napattiin kiinni kynttilälyhtyyn, vähän sen jälkeen kun se oli törmännyt kopsahtaen illassa kiiluvaan valkoiseen seinään. Mikä se lie, ilmeisesti joku sirkka? Raivokas se ainakin on. Keskeytti meidän joulunajan tarjouslehden lukemisen. Isä pääsi PERrsikoihin, kun Poikanen huomautti: "Isi, se on luma sana, sitä EI SAA SANUA!" Kontrolli pelaa.


3 kommenttia:

_hoya_ kirjoitti...

Äääähhhh! Ötökät on yksi iso syy siihen, etten uskalla matkustaa "eksoottisiin" maihin. Olen nynny. Menen paniikkiin jo yhdestä torakasta. Kerran juoksin ulos vessasta housut kintuissa, kun torakka käveli vessan seinällä. Ja ne ei edes tee mitään...
Selvisikö lopulta ötökänne heimo/suku?

Savu kirjoitti...

Hei! Minäkin olen suomessa kiljukaula, keväällä itkin, kun ruma kärpänen tuli kotiin sisälle! Täällä on pakko kovettaa itsensä...Mutta torakat on ällöjä. Varsinkin ne isot, jotka asuu viemäreissä! Yök. Onneksi nykyinen talomme on torakkavapaa, ainakin myrkytyksen jälkeiset, firman takaamat 3kk :) En vieläkään tiedä, mikä tuo ystävä on, mutta joku sirkka varmaan. Niitä pomppii iltaisin patiolla.

_hoya_ kirjoitti...

Mitä ilmeisimmin olet luonnonlahjakkuus kovettumisessa! :-o Hyvä niin, sillä nyt voit nauttia kaikesta ihanasta, mitä maa sinulle voi tarjota!