perjantai 19. joulukuuta 2008

Rakas Joulupukki!

Minä toivon

uimalasit
polkupyörän, missä ois jalka
velivauvan
en sitten muuta toivo, paitsi sinisen mopon. Oikean.

Ja vielä keinun, missä mää voin kiikkua, mun velivauva ja mää.
Ja punaisen mönkijän.
Potkulautaki vielä.
Ne toivon.

Tänään tapasimme ostarilla Pukin. Tsekatakaa kuvasta! Poikasta pelotti, ketäpä ei. Toiveet on nyt välitetty tonttujen lahjapajaan. Tontuthan tarkkailevat vielä nämä viimeisetkin päivät ennen joulua, kurkistelevat, kuka on kiltti ja kuka ei. Ihme juttu, kun Poikanen ei ehdi yleensä nähdä sitä viippalakkia vilahtavan, mutta me aikuiset ehditään. Iän mukana havainnointi kyky kasvaa ja kehittyy. Tai ainakin kyseenalaisten kasvatuskonstien valikoima laajenee. Oi oispa joulu ainainen ja tontuillakiristämismahdollisuus!Dear Santa!

Can You please bring me

swimming glasses
bicycle
baby brother
that’s all. And a blue moped. A real one.

And a swing, so me and baby brother can play in it.
And a red quadbike.
And a scooter.
That’s it.

Today we me a Santa at the Mall. We delivered these wishes to him, so he can pass them through to the elves. They are still peeking through the windows during night time to keep track, who is nice and who is naughty.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi pientä sulosta ihmislasta :) taas tuli hilpeä olo Maajussittarelle.

Liivia kirjoitti...

Miksen mä ole ennen käynyt täällä?!
Onneksi nyt kävin.

Vai velivauvan:) Tuleekos saamaan?

Anonyymi kirjoitti...

Ihana joulukuva : )
Siitä jää hyvä muisto erilaisesta joulusta.

Aika pitkä lista joulupukille...saa nähdä miltä naama näyttää jouluaattona... Ehkä siihen mennessä on unohtunut osa listan asioista...

T. Mood

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti pukin paja ehtii toimittaa teille kaikki sinne tarkoitetut lahjat, onhan täältä Joulupukinmaasta aika pitkä matka sinne asti. Vaikka saattaa olla, että Afrikkaan pukilla on jo kaikki valmiina ja kyyti on jo tulossa.
Mutta oisko niin, ettei pukki kuitenkaan osaa pajassaan tehdä velivauvaa? Että josko sitä pitäis pyytää joltain toiselta taholta...

Hämmennyksessä

-Kolmen koplan P ja V

Savu kirjoitti...

Maajussitar: Kolmevee on kyllä aika muikea vaihe; juttua riittä!

Liivia: Kiva kun nyt tulit! Ite olen sun ihanan blogin vakilukija, vaikkakin hiljainen usein. Velivauvasta: juu ei ole tiedossa, ellei joulun todellinen ihme tapahdu ;)

Mood: Kuten huomaat, aika menopelipainotteisia on nämä toiveet! Luulen, että oikeasti sitten ilahtuu 'pyölästä' ja mopo ja mönkijä unohtuvat...hetkeksi. Huh näen moottorinrasvan ja moponpärinän sävyttämän tulevaisuuden sieluni silmin!

P ja V: Kovasti on Poikaselle selitetty, että varautuu siihen, ettei velivauvaa tule nyt. Mutta oikeasti on aika liikuttavaa, kun tänäänkin tyyppi parkkeerasi kirjakaupassa Vauva-lehtien eteen ja tuijotti silmät tapillaan niitä beibejä!