sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Kolmas adventti

”Nyt sytytämme toisen kynttilän, Jeesus liekkiin leimahtaa…ostarillaa…yks kaks neljä viis kuus seitsemän, seitsemän kynttilää palaa, ja kuusi."

Sanat ja sävel by Poikanen, samoin joku kuvista. Arpokaa mikä. Ja huomioitte varmaan laulusta kaupallisuuden läpitunkeutumisen joulunviettoon täälläkin. Jeesus varmaan olisikin liekeissään ostareilla eri puolilla maailmaa?!
Oikeasti joulustressistä ei ole tietoakaan, enkä aio alkaa höösäämäänkään. Kuusi on kattottuna ja pallot ostettuna. Joululaulu tilaisuudessa aiotaan virittäytyä tunnelmaan. Jokainen saa jonkun paketin ja itse muistetaan muutamia. Tämä saa riittää joulukoohotuksesta. Mikä onni ja autuus, ja opettavaista.

6 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Oikein hyvä. Itselleni tänä jouluna erityisesti joulun luonne vastaanottamisen juhlana on auennut. Johtuu tapahtumista... Niistä hieman enempi joulukirjeessä, joka matkalla. Tullee joulun jälkeen, mikäli Itellaan ja paikalliseen siellä luottaminen.

Mahtoikohan adventtiposti muuten ikinä tulla perille?

Sposti edelleen odottaa... Jospa jonakin hetkenä...

Savu kirjoitti...

Anu! Eräs pohjoisen lintulajike, Haltia Mauniensis taisi jo laulaa vähän joulujuttuja! Ihanaa :) Adventtiposti ei ole vielä saavuttanut, mutta varmaan pian. Laitahan tästä linnunlaulujutusta mailia!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, kun osaatte ottaa rennosti. Meillä perinteinen kaaos joulun alla. Vielä pitäisi (huom. -isi pääte) siivota keittiön kaapit ja yläkerran tasanteella olevat barbit järjestää... ja tästä asenteesta en valitettavasti pääse eroon, vaikka miten yrittäisin. Mutta itsehän valitsen :). Maajussitar

Anu kirjoitti...

Voi jee... Se adventtiposti on jotain sellaista, jonka olisi pitänyt olla siellä jo ennen ensimmäistä adventtia. Velikullalla on hauskaa, jos se tulee vasta aaton jälkeen... :D

Taidanpa laittaa spostia tänään. Haltia Mauniensis laulaa kauniisti, tosin viimeistä ette liene vielä kuulleet...

Pikkulilli kirjoitti...

Tosta Poikasen laulusta sai viikon parhaat naurut:) Mitenkähän meidän Afrikan tähdet on usein niin samanlaisia, täällä näet laulettiin yhtenä päivänä "nyt syttyy Jeesus seimessä"...

Savu kirjoitti...

Maajussitar: Ota se asenne, että pakkohan ne kaapit on joskus siivota, mutta ehkä joulun jälkeen ;) Huomasin muuten, että kotimaassa mua suojelee joulupaniikilta työ = ei ehdi kiihtymään omasta joulusta kun paahtaa tilaisuudesta toiseen. Ja siinä se omakin joulumieli sitten tulee.

Pikkulilli: Hih, lapset ovat katsos kuuman ilmanalan muksuja, ehkä oljet voivat täällä milloin tahansa ottaa liekeistä kiinni, jos ei ole varovainen?!