maanantai 1. joulukuuta 2008

Adventti puhveli

Jatkoroikan puutteessa virittelin joulutähtöset tuikkimaan helmipuhvelin reviirille, takan eteen. Siinä se odottaa seimikuvaelman muuta joukkoa? Aaseja näkyy jo vaeltelemassa kaupungilla. Paimenia ei tarvitse etsiä kaukaa heitäkään. Joulupukki kuulemma tuo velivauvan, joka voi nukkua seimessä.We put some star lights around our tame Buffalo. He awaits the other charachters to complete the traditional nativity set. Donkeys are never far, neither shepherds. And Little One is convinced that Santa Claus will bring a baby brother. He can sleep in the manger.

4 kommenttia:

Sylvia kirjoitti...

Ihan MIELETÖN puhveli! Todella ihastuttava!

Kiitokset viestistäsi blogissani, se lämmitti:)

irkku kirjoitti...

Haluanpa kuulla, kuinka ratkaisette tuon "velivauva seimeen" -jutun joulupäivään mennessä. Innolla odotan tätä joulun ihmettä sinne Gaboroneen.
Täällä Kouovolassa sataa vettä edelleen, on satanut KOKO päivän. Hip hei hurraa! Ei oikein ole adventin tunnelma. Mutta pitää polttaa kynttilöitä ja nauttia siitä, että sisällä on lämmintä ja kuivaa.

Savu kirjoitti...

Sylvia: Kiitos! Se on kirmannut tykömme Etelä-Afrikasta, kaverinsa Sarvikuonon kanssa. Kotimaan kotia vartioivat vastaavat kudu ja leijona. Olen tehnyt kaikista lamppuja, tai no puhvelista jouluvalon :)

Iiris: joo, melkoista joulun ihmettä odotellaan??? Ellei sitten Tomorrow antaudu kapaloitavaksi ja ole kuvaelman Baby-Jeesus. Poikanen haluaa olla Josef, koska tuossa ikkunalaudan peltiseimessä Josef on meidän puutarhurin näköinen :)

Anu kirjoitti...

Heh-heh... Koskaan ei voi tietää, millaisia jouluihmeitä tapahtuu... :D