keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Kiipeillään ja mennään selkää

Pikkuinen kiipeilee sopiviksi katsomiensa esineiden ja asioiden päälle. Hänet saattaa löytää mistä vaan, milloinka vaan, minkä päältä vaan, vakavana seisomasta. Hupaisa tyyppi, mutta vähän jännittäväkin. Voi nimittäin kammeta itsensä nurin käännetyn lelulaatikon (sortumisvaara, vrt neiti ei ole höyhensarjalainen) tai sitten ihan kirjan päälle. You name it.

Maajussitar, täältä tulee kesätyöläinen pelloille! Sanitaksessa perhekertsissä aamulla.


Poikanen ui selkää altaan poikittain. Se meni hyvin, mutta ilmeisesti altaan laidan aplodit olivat liikaa. Hän ilmoitti uimakoulun loppuvan siihen. En enää ikinä ui yksin, oli liian jännittävää. Mutku se olis tässä vähän se idea, että uisit yksin...


Kuvassa Poikanen mannekeeraa ystäväni tekemää tyttöjen tunikaa. ja pöksyjä. Tulossa myyntiin halukkaille, vink, vink! Myös poikien housuja ja paitoja. Shweshwe kangasta, helmikirjottu sydän eteläisessä Afrikassa :) How cute is that?!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas suloisia lapsosia :)

Ja ihana blogi! Kävin katsomassa sun korujakin, pitää laittaa muutama mietintämyssyyn.

Leppoisia päiviä!
-Amalia

Anu kirjoitti...

Hellantuutelis, ko on sulonen rattorikuski! ♥ Ja mannekiinikin on kovin edustava. :)

Moisin kyllä kieltämättä kiinnostunu noista vaatteheista - noita kummityttäriä ko on. Laittasitko, Savu, privana postia?

ColibriDreams kirjoitti...

Pikkuinen harjoittelee selästi puhujanpönttöön/saippualaatikon päälle kiipeämistä... Voi mikä ilme tuossa traktorikuvassa! Ja tunika on ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Oukei... :) sittenhän mulla on jo pari innokasta apulaista, toinen lavalla ja toinen traktorikuskina. Iiihanat ilmeet! Maajussitar

Mimi kirjoitti...

Ihana tuo tunika! Ja mannekiini tietysti kovin komea :)

Anonyymi kirjoitti...

tää alempi rattorikuski on kyllä semmonen että alta pois!