torstai 11. helmikuuta 2010

Hiutaleita mekolla

Samana päivänä sain kaksi ihastuttavaa ylläriä. Postia Suomesta (kusti oli polkenut tällä kertaa vain kuukauden!!!) ja mekon uudelta loistoräätäliksi osoittautuneelta Mr J:ltä (from Sierra Leone).


Mekko istuu loistavasti ja hiutaleet leijailevat samoissa sävyissä. Kiitos _hoya_!!!


Muutoin elämä on ollut kiireistä viikon ajan: läksiäisiä, synttäreitä, huomisten korujuhlien järjestelyä...Vietämme ne ystävänpäivän koruiltapäiväkekkerit ystäväni luona. Hän on harrastanut lajia jo monta vuotta. Jännä nähdä millainen hapening siitä syntyy..! Ilmottautuneita on jo nelisenkymmentä...naisia eri maista, paljon latinalaisesta Amerikasta, mutta meitä skandinaavejakin monta. Partyja varten olen tehnyt uusia juttuja, joita yritän lisäillä Naledin sivuille jahka ennätän.


Viikonlopuksi ei ole sovittu mitään (aaaah...) MUUTA kuin piipahdus ranskalaisen kokin organanisia ja vapaiden eläinten lihasta tehtyjen patéiden-myynti kojulla (kuka vielä kuvittelee, että me asutaan jossain puskassa?!). Kerron lisää tästä gourmet aiheesta later. Samoin kuin raporttia Pikkuisen uusista FARKUISTA pukkaa justnow.9 kommenttia:

irkku kirjoitti...

Kävin kurkkimassa myös korusivut: aivan ihania! Haluaisin päästä sovittamaan - mun kaulakorujen pitää olla tarpeeksi pitkiä, ettivät ne kurista ja että voin hengittää :) Mutta ei mitään säädettäviä nauhakiinnityksiä, mun pitää olla varma, että lukko on kiinni. (laitan sulle joskus ihan oman, neuroottisen tilaukseni!!) Onnea korukutsuille!

Anu kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta ne pateet! Kerro toki lisää! :)

Liivia kirjoitti...

Minäkin katsastin läpi korusivut; hienoja olet väsäillyt! Tuo mekko on myös pirteä. Olisikin mahtavaa jos olisi oma ompelija, joka vääntäisi just sellaisen jutun kun toivoisi.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana mekko ja hiutaleet sopi siihen, kun nenä päähän. Siis mäkin olen jo kypsytellyt ajatusta omasta turkoosista kaulakorusta... mutta very simple very simple... tarvii kanssa pistää joskus tilluusta sisään. Ihanaa päivää sinne aurinkoon täältä lumen keskeltä. Maajussitar

Wanha kirjoitti...

Nätti mekko! Kävin katsomassa koruja ja se laavakivikoru on just mun tyyliä! :) Laitoin sinne kommenttia.

Teillä on ollut kiirettä ja korukutsut kuulostaa kivalta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kuulla teistä!
Lämmöllä
-P

pikkujutut kirjoitti...

Ollapa ompelija joka tekee oman koon mukaiset vaatteet. Kauniita myös nuo hoyan hiutaleet.

Korublogisissasi oli kaunista katseltavaa.

Martta kirjoitti...

Hei, luin että teillä alkaa tulla Afrikointi kohti loppua, millä mielin olet? (Minäkin muutin, mutta vain täällä blogimaailmassa. Helpompaa, uskoisin.)

Kade räätälistä, ihanaa kangasta tuo kolttu.

Savu kirjoitti...

Iiris: Hih, tilausta odotellaan :D

Anu: Pateet olivat hyviä...tosin kovin paljon niitä ei voi kerralla vetää. Aikas rasvasia...

Liivia: Kiitos :) Olen niin iloinen tästä räätälistä. Hän on viides tai kuudes, ja nyt olen tyytyväinen. On vaikka mitä vinkeitä tilauksia sisässä...

Maajussitar: Tilausta sisään vaan :D

Kenza: vastailinkin sinne, palataan asiaan?

-P: Oli kiva jutskailla vklna!

pikkujutut: Aivan luksusta onkin tämä vaatteiden teettäminen! Teetän varastoon suomeenkin, työvaatteita! Kiitos korupalautteesta!

Martta: Juu toukokuussa suomeen! Sitä ennen Kappiin, jihuu!!!