maanantai 22. helmikuuta 2010

Another week started

Viikkomme alkoi muuten mukavissa, mutta Poikasen masu-situationin kannalta tylyissä merkeissä...nimittäin ripuli palasi kahta kauheampana - antibiootista (taivutiin vihdoin) huolimatta. Mikä käänne sai tietysti suuntamaan tohtorille ja kiikuttamaan näytteet labraan. Torstaita ja parasiittinäytteitä odotellessa...


Viikonloppuna kuitenkin nautittiin grillailusta ja ystävien luona puskassa vierailusta. Oli jännää mennä järven rantaan, sillä siellä asuu krokoja. Ja hippoja. Spitting kobra oli tapettu pihasta eilen ja vahtikoiran silmä punoitti vielä sen hyökkäyksen jäljiltä. Ei kuvia, tsori.

Viikonlopun aikana Poikanen sai kesätukan, ainakin osan siitä... 


Kuvassa hellä hetki aikki ai...

Äidillä oli lauantai aamuna "mummy time", kuten kaffilanpitäjä setä sanoo. Sen aikana hain  Etelä-Afrikkalaisen Gertie Ihlenfeldtin ihkun taulun, jonka bongasin ja varasin perjantain Suomi-ladyjen aamupalalla. Eikö ole ihana? Tulen iloiseksi tätä katsoessani. "Twins" on sen nimi. Poikasta se jostain syystä harmittaa aivan älyttömästi, kuulemma se pitää palauttaa. Älköön unta nähkö!


Huomioikaa Pikkuisen Miss Farkku Botswana look & poseeraus. On nimittäin ihku AIDOT Apple Bottomit tyttärellä.  (Ookoo, -50% alesta ostetut..!) Sattuneesta syystä tämä malli istuhtaa paremmin hänelle kuin esimerkiksi lättäp#%&e mamalle :P Lisäkuvia luvassa jahka pyllypuoli osuu kameraan..!


Niin ja hillitön määrä kukkaisenergiaa on syntynyt Naledin puolelle. Niistä suuri osa on jo löytänyt uudet omistajat, mutta täältä pesee jos joku haluaa sulostuttaa kevättään kukkakaulakkeella. Tai mitä ne on.

NIIN ja mummun ja P&M:n laskeutumiseen on enää 5 yötä. "Ai vielä kaks yötä?" Poikanen kysyy.

3 kommenttia:

irkku kirjoitti...

Piikanen on kyllä aito motswana :) Ihana!

Wanha kirjoitti...

Hieno kesätukka! Toivottovasti masu paranee pikaisesti!

Ihania koruja!

Savu kirjoitti...

Iiris: Hih, eikö :) Näkisitpä mosadin peilin edessä..!

Kenza: Joo ja tukka kai kesäistyy tuosta vielä entisestään...saamme nähdä! Kiitos korupalautteesta :)