perjantai 3. huhtikuuta 2009

Temppuilua

Jotta kaikille nyt jäisi käsitys, että olen aktiivinen ja toimelias, lapsen kasvua monipuolisesti tukeva perheenäiti, näytämme teille kuvasarjan "Poikanen temppuradalla".


Aluksi vähän sivuttaisaskelmaa tukkijoella tyyliin - hyvin meni!
Sitten tiukka potku rugbypallon kylkeen (joo, täällä potkitaan rugbypalloa kun isi on poissa), näette, miten vauhdilla lähtee!Seuraavaksi piti laulaa itse valitsema laulu uudella pallilla istuen. Poikanen laului piipittävällä äänellä 'Tuiki tuiki tähtönen'.


Ja lopuksi piti kirmata hajareisin vältellen harjanvartta.Sitten löytyi palkinto: eläinkeksi. Tyyppi oli tyytyväinen.Tosiasiassa rata tehtiin viime hetkellä ennen rähjähdystä - tai oikeastaan Poikanen repeili jo aika kiitettävästi räkäviikset poskella. Kun ei saanut mehua/keksiä/Barneyvideota. Minä olin tällä erää liian uupunut iltapäivän kuumuudessa kimpoilemaan, joten rakensin hätäpäissäni tuon agility-radan :D No ainakin vältimme selkkauksen sillä kertaa. Illaksi suunnitellaan pullanleivontaa, jahka ensin vähän viilenee.


Ai niin, se uusi palli...Tadaa!

Tarina taustalla: yhdelllä ostarilla myy tuotteitaan eräs DR Kongolainen kaveri. Olen hänen kanssaan erikoisissa väleissä: hän yrittää aina myydä 'madamelle' tyyliin "saat hyvän hinnan ystäväni, nämä ovat aitoa antiikkia, auta minua, tue minua, älä tinkaa enempää, sinulla on rahaa kuitenkin, olen kantanut tätä pitkin puskia, tämä on ainutkertainen..." Ja yhtä monesti minä olen sanonut hänelle päin naamaa, että säästä nuo virret turisteille, en lähde sun höpötyksiin matkaan, sitä paitsi sun hinnat on törkeen korkeat ja eurooppalaisillakaan ei raha kasva pihapuissa. Eroamme aina kuitenkin ystävällisissä väleissä.
No tänään hän lähestyi taas ja lupasi antaa Aamun Ekalle Asiakkaalle (that would be me) hyvän hinnan (sure, sure). Hyvä tai ei, halusin tuon penkin ja hän ihme kyllä suostui hintaehdotukseeni, joka oli puolet hänen pyynnöstään. Kättelimme ja kumpikin vaikutti tyytyväiseltä Ensimmäiseen Kauppaan.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä palkkaan sut meille kaksi- ja puolivuotiaan personal traineriksi :-)

Eeva kirjoitti...

Hieno rata ja hieno palkinto ja tosi hieno palli!