keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Muoti ja sisustus osuus jatkuu

Silläkin uhalla, että tämä blogi on muuttumassa kirjoittajan shweshwe-vaatteiden esittelyareenaksi, esittelen silti vielä tämän kauan viilatun topin. Sitä on pienennetty 3 kertaa ja edelleen on löysyyttä sivuissa. Mutta toimii valkoisten housujen ja ruskean hamosen kanssa, mistä yhdistelmistä nyt tänään, farkkukylmyyspäivänä ei ole luvassa kuvia!


Sisustushaaveissa vainko on mun tämä ihana sohva? Klikatkaa Casamento -sohvafirman sivuille ja läähättäkää itsekin ihanuuksien edessä! Siinä uusimmassa Country Lifessä oli artikkeli tästä kappilaisesta, tarkemmin Kommetjielaisesta yrityksestä, joka tekee ja entistää kestäviä sohvia vanhojen perinteiden mukaan. Noissa sohvissa on siis kaikki täydellistä, eikö? Ottaisin minkä tahansa milloin tahansa. Heidän sivuiltaan oli linkki myös Khayelitsalaiseen virkkuuprojektiin, ihania torkkupeittoja, jollaisia taitavien ksäitybloggaajien blogeissa onkin jo näkynyt. Huoh, huokaisee hän, jolla virkkuukoukku ei näpeissä pysy.


Entä mitä mahtaa syntyä tästä eläimellisestä kuosista, jonka Isosiskonen tänään hankki..?


Jäämme odottamaan...

2 kommenttia:

ColibriDreams kirjoitti...

Esittele ihmeessä vaatteita, ne ovat kauniita! Huonekalut oliavat myös mahtavia, tykkään ideasta,ettei niiden tarvi olla kokonaan samaa kangasta ja materiaalia. Ja juu, nuo virkatut peitot ovat kauniita (sanoo hän ja miettii, pitäisikö taas virkkaustakin muistella kutomisen lisäksi...)

Piti vielä siihen byrokratiapostaukseen todeta, että tutulta kuulostaa... Joidenkin ihmisten työ tuntuu täälläkin olevan vain lisätä byrokratrian turhia koukeroita ja vaikeuttaa muiden elämää. Tänä vuonna tosin pääsin siirtolaisviranomaisista (joka on varmaan maan kamalin virasto) jotenkin epäilyttävän helposti ja nopeasti - toki jonotettuani useamman tunnin kahtena päivänä, mutta silti. Tuli mieleen, että onko tässä joku ansa, ja sitten joskus tulevaisuudessa selviää, että viisumista puuttuikin joku paperi...

Anu kirjoitti...

Kaunista on! Ja ilolla odotan myös, mitä syntyy tuosta Isosiskosen kankaasta. Siitäkin toivottavasti kuvia näkyy aikanaan.