perjantai 17. huhtikuuta 2009

Möykystä mekoksi

Kas mikäs möykky se siinä tursottaa?


Näyttää kasalta sari-kankaita, ja onkin! Niistä on tehty ihana kietaisuhame, nilkkoihin asti pitkä. Hametta voi pitää tietysti kumminkin päin.


Ja sitten helmalla voi leikkiä, jotta alaosaan ommelut erilaiset kankaat tulevat esiin…tai jäävät piiloon. Yläosana vois olla vaikka yöpaitatoppi.Pituutensa vuoksi hame taipuu myös hellemekoksi. Kreikkalaiseen tyyliin…
Ja varmaan moneksi muuksikin, mutten ole vielä ehtinyt harjoitella.Yhden ravintolaillallisen mekossa istuneena vakuutan, että jatkossa tuen solmuja ja muita kiinnityspisteitä vaikkapa hakaneuloilla. Sen verran liukasta ainesta itse solmimisnaru on, että voipi tulla yllätyksiä naapuripöytiin, jos itse ei ajoissa havaitse valumia..!


Huomioikaa tämän muotiosuuden tarkkaan harkitut yksityiskohdat: vesiletku, liskon pyydystysämpäri, sävyyn soinnutetut lämpörullat (> Ukkosella on tänään synttärit) ja Poikasen upea poseeraustyyli! Kuvaussession ansiokkaana ohjaajana ja kuvaajana toimi Isosiskonen.

12 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Tyylilyyli! :D

irkku kirjoitti...

Ravintolaillallinen ILMAN hakaneuloja kuulostaa jännältä.

Eeva kirjoitti...

Ja taas niin kaunis vaate että!Erityisesti tykkään tuosta plainista, siis ilman oranssia päälliskangasta.

Salanimi kirjoitti...

Hieno :)

Anonyymi kirjoitti...

Näytää itselleni liian monimutkaiselta huoh... mutta sinun päälläsi tosi kauniilta. Mukavaa viikonloppua! Maajussitar

Savu kirjoitti...

Anu: Kiitos :)

Iiris: Se OLI jännittävää...

Eeva: Kiitos! Oranssissa on jopa paljettikukkanen, oikein intialaisvaikutteinen. Minullekin vieraampi puoli.

Salanimi: Kiitosta vaan, vielä kun piisais ilmoja pitää! No, vielä on kesää jäljellä...

Maajussitar: Hih, monimutkainen on meikäläiselleki! Kuvitteleppa meidät kolme sie, mie ja Pirre tämmösissä tamineissa baanalle?! Wauhtia ja waarallisia tilanteita?!

Anu kirjoitti...

*hihittää*

Pitäis kai poistua tähän aikaan vaakatasoon...

_hoya_ kirjoitti...

Ihana!!! :-O Paljon helmoja, kevyttä kangasta, ihanat värit, aahhhh! Ja vielä muunneltavuus! Wow!

Unelma kirjoitti...

Hei Savu!

Minä olen Unelma, melko uusi bloggaaja.

Olen pitkin aamua lukenut blogiasi, on se niin kiehtovaa tarinaa. Osuin tänne sattumalta. Afrikassa en ole koskaan käynyt. Mukava lukea perheenne kokemuksia.

Nuo mekot ovat kauniita. Kuinkahan tuollaiset istuisivat tällaisen pullukan pikku mummelin päällä?

Extranjera kirjoitti...

Ihana! Varsinkin toi violettipuoli noin niinkuin kreikkalaisittain.
Gabsistakos ostit? (jos et siis itse tehnyt, oletko mahdollisesti niin crafty?) Lahtisin kylla taman vaatekappaleen perassa lauantai-ajelulle ostoksille sinnepain maailmaa (vaikka en nyt kylla Sambiasta mutta...)
Ja kiva kun noinkin nautitte meidan naapurustosta!

Savu kirjoitti...

_hoya_: Eikös, itsekin olen aivan hullaantunut. Tänäänkin olen liehutellut menemään tämä päällä, hameena tosin tällä kertaa. Lisähaasteita sillä rintamalla: likuportaissa saa olla tarkkana...

Unelma: Tervetuloa, kiva kun kommentoit! Kietaisuhameet kyllä sopivat kaikille vartaloille, täällä kaikenikäiset ja kokoiset naiset pukeutuvat perinteisestä "three cats" shweshwe-kankaasta tehtyihin, lyhyisiin hamosiin ja aina näyttää hyvältä!

Extranjera: Hame lähti matkaan teidän kulmilta, Irenen Village Marketilta :) Että lyhyt hakumatka sulle! Mutta tule täältä hakemaan swheswhe-hametta?! Juu, me viihdytään aina PTA-Jburg akselilla, vilinässä ja hyörinässä, Poikasen syntymäkulmilla! Täällä tuppaa olemaan enemmän rauhaisaa, hyvässä ja pahassa. Lapsiperheen näkökulmasta tietysti rauhallisuus on plussaa, kun vaaroja on vähemmän.

Extranjera kirjoitti...

No voi vitsi. Oon Irene Marketilta itsekin ostanu kaikennakoista tilpehooraa, mutta tata en ole kylla nahnyt! Nyt taytyy taas suunnata Ireneen! Taytyy vissiin katsoa vahemman sita kraasaa ja enemman niita kangasjuttuja, yms ;o)

Ymmarran hyvin turvallisuuden tarpeen. Niin paljon kuin me SAsta pidetaankin, niin kylla tama Sambiassa pyoriminen (kavely, 'bussilla' ajelu, ym) on taas muistuttanut siita kuinka ihanaa on kun ei tarvitse koko ajan pitaa lahiymparistoa silla silmalla, etta onko joku epailyttavan nakonen...

Juu, ja ilman muuta on Botswanakin listalla heti kun saadaan tama Sambian keikka, seka erinaiset Euroopan ja USAn pakkokaynnit, paatokseen.
Pistan siis taten Shweshwe-hamosen hankittavien listalle.