sunnuntai 23. toukokuuta 2010

The Fairiest Cape

Kun lähdimme asunnottomina reissun päälle, viivähdimme ensin yönseudun Kristiinan ja Pepen luona Pretoriassa. Pepe oli juossut tuona päivänä maratonin ja Kristiina puolikkaan, joten juhlistimme sitä suomalaisyhteisön grillikemuissa. Oli sitä paitti vapunpäivä. Terkkusia sinne!

Lensimme Kappiin, sillä aika ei piisannut ajelemiseen. Perillä odotti vuokra-auto tutusta firmasta ja ah, maailman ehkä ihanin kaupunki. Viis siitä, että kelit olivat aikas syksyiset, Mothercity on aina hurmaava!

Pikkuinen kerää simpukoita rannalla Sea Pointissa.

Paitsi säät myös pikkumonsterimme sanelivat pitkälti reissun tahdin. Ensitöiksemme päräytimme Simon's Towniin pingviinejä tapaamaan. Matkalla oli pakko pysähtyä Hout Bayn kauneutta katselemaan. Pilvet roikkuivat alhaalla mutta lahti loisti turkoosina. Helmipojat pärähtivät kylkeen, yrityksenään myydä ylihintaisia tuotteitaan. Nou tänks.


Poikanen oli suoraan sanottuna vähän pettynyt pingviini-kolonnaan. Ehkä hän odotti jotain elokuvista tuttua etelä-manner tunnelmaa? "Liian vähän pigviinejä! Liian pieniä pingviinejä! Missä niitä on enemmän?"

Lounastimme kuuluisassa Olympia Cafessa Kalk bayssä. Suositeltava, vaikkakin haasteellinen ympäristö 19kk henkilöille (tai hänen kaitsijoilleen!), joilla on pakkomielle heitellä öljyyn kastettua ciabattaa vieraisiin pöytiin.

Illalla laitoimme pingviinin munan veteen hautumaan. Aamulla poikanen jo kurkisteli!

3 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Minusta pingviinit ovat suloisia. Ne on jotenkin niin vitsikkäitä, että aina rupeaa hymyilyttämään, kun katsoo niitten vaappumista.

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja mukavaa, että olette jo Suomessa :)!!! Ihan on pakko kysyä, että mitä tolle pingviinin poikaselle sitten tapahtu, kun se oli kuoriutunut (kääk)? Täällä "etelässä" sitä sadella pidellään ja kohta ikkunoita pestään... Maajussitar

Wanha kirjoitti...

Vitsit, tuonne haluan ehdottomasti joskus! Pingviinit ovat huvittavia :D