tiistai 25. toukokuuta 2010

Boschendal ja Spiers


Yhden aamupäivän ajelimme viinireittejä, lähinnä Stellenboschin ympäristössä. Tykkäämme kovasti Boschendalin viineistä ja tilakin on aivan hurmaava. Päräytimme suoraan sinne.


Aamukymmeneltä kaikki meistä eivät olleet tyytyväisiä maistelulasien sisältöön, mutta kyllä se päivä siitä kirkastui kun oikea paletti suussa avautui! Viiden viinin maistelusetti maksaa 15 randia, eli 1,50 euroa. Viinit saa valita itse. Tosin jotkut vintage-harvinaisuudet eivät kuulu tähän hintaan, vaan niistä pitää maksaa erikseen 10 randia/naukku. Pienen juustoplatterin sai kyytipojaksi 40 randilla.Keli oli sateisessa arvaamattomuudessaan kaunis: Pinotageakin tummemat pilvet roikkuivat kukkuloiden yllä, mutta silti aurinko pilkahteli syysmaisemaan.

Spier-tilalla kävimme vain ja ainoastaan hakemassa erään tietyn korun, jonka olemassaolosta siellä olin saanut kuulla (yksi löytyikin ja se riitti nyt).

Poseeraa korunsa kaulassa.

Aidanraosta lapset saivat bongata elukoita, silitettäviä gepardeja ja huuhkajoita. Titityy!


Niin ja tehtiinhän me mukava kävelyretki siinä puistossa. Spier ei kuulu listojemme kärkeen, tilana eikä viininä, mutta eipä tuo pösseimmästäkään päästä ole. Erittäin lapsiystävällinen. Siis tilana ;)


Mennään toistikki viinitiloille!

Ei kommentteja: