torstai 27. toukokuuta 2010

Old Biscuit Mill


Lauantai-aamuisin Woodstockin kaupunginosassa käy vilske, ainakin Old Biscuit Millin tietämillä. Siellä on superihanat markkinat, jonne suuntasimme lähellä asuvien ystävien Lauran ja Markuksen kanssa.


Annin äärellä kykenin vain vaivoin malttamaan mieleni. Menimme paikalle aivan oikeilla asioilla, nimittäin ystävälleni aivan tietyn väitöslahjan hakuun. Se löytyi, olen niin iloinen :) Ja illanistujaisiin ruokaa ja juomaa ostamaan. Kaikkee löytyi ja oli näkösällä, botswanalaiset olivat ihan ihmeissään. Nautittiin muun muassa herkullinen sienivarras lounaaksi. Maisteltiin luomuviinejä ja leipiä. Ihan kaikkee oli tarjolla ja näytti myös siltä, että ihan kaikki olivat liikenteessä. Marttakin! Jonka kanssa oli hauska treffata livenä. Muistetaanhan hänet taannoisena hyenes-koodin ratkaisijanakin! Terkkuja vaan Martta!


Poikanen sai herkkumuffinssin JA marengin.

2 kommenttia:

irkku kirjoitti...

Kuvauksesi perusteella sanoisin, että täytynee alkaa suunnitella Markuksen & Lauran luona käyntiä. Se taitaa kyllä jäädä ensi vuoden puolelle, tänä vuonna jos pääsisi edes siihen naapurimaan puolelle.

Martta kirjoitti...

Hei kiitos terkuista, kiva etta teillekin _maistui_ tuo Biscuit Mill! :-)