tiistai 26. tammikuuta 2010

Hei me arvotaan

Vaikkapa sen kunniaksi, että 300 postaus tässä blogissa on mennyt ohitse!

Tai sitten vaan sen tosiasian innoittamana, että Afrikka hukkuu plastic-bageihin, grrr. Naapurimaassa Namibiassa ihmetytti se, että siellä marketeissa pakataan kysymättä plastiikkapusseihin, ja niitä laitetaan kaksi päällekkäin, kun ovat niin ohutta tekoa! Ja pieniäkin ne olivat, eli normiostoksiin saattoi mennä 8 pussia, uh!Intouduttiin kotiin tultuamme ostamaan tämmöinen kirahvikassi Pick n' Paysta, joka on myös osaltaan aloittanut miljöökampanajan ja myy näitä Township -kasseja kuluttajille. Minusta se oli hauska ja näppärä, tarpeeksi iso ja vaikuttaa kestävältä. Monet edelliset kauppakassit ovat repeilleet, saamme nähdä mihin kirahvin kaula venyy.Klikkaa tästä lisätietoa ja jätä nimesi kommenttilootaan arvontaa varten! Sunnuntai-iltana arvotaan ensin virallinen valvoja ja varsinainen arpoja ja sitten katsotaan, kenen lapun pikkukätönen nostaa.It is such a sad and frustrating fact, that all these plastic bags are creating absolutely ugly and dangerous environmental problems! Pick 'n Pay has started to sell these cool Giraf-shopping bags for eco-friendly consumers. If You want to be one, leave your name to comments and on Sunday evening we'll have a draw and see who will be going shopping with this Giraffe :) Click here for more info abt the project.

39 kommenttia:

Ella Doukia kirjoitti...

Heissan ihanaiset!

Minä elän kovasti sitku elämää ja olen ehdoton fanisi! Afrikka on hiipinyt vereeni ja kuume on tauoton. Seuraavan kerran pääsen matkaamaan näillä näkymin vasta tammikuussa 2011. Viimeksi oli E-Afrikassa 2008/2009 vaihteessa. Nyt rohkaistuin ensimmäistä kertaa kommentoimaan. :-) On niin ihkun ihana, hauska ja käytännöllinen kassi, että ehdottomasti arvontaan mukaan!
Hurmaavia, antoisia hetkiä söpöjen pikkuisten kanssa kiehtovalla mantereella!
Sydämellisin terkuin,
Ella Doukian paleleva emäntä Alina

irkku kirjoitti...

No pakkohan arvontaan on osallistua, kun täällä muutenkin kommentoin vähän joka juttua. Mietin tosin nyt sitäkin, että pitäiskö tulla sinne osteleen ihan itse noita kasseja, ja muutakin ;)

Kaarina kirjoitti...

Ihana laukku! Ihan sen takia mukana arvonnassa. :)

Eija kirjoitti...

Ehdottoman hyvä syy osallistua arpajaisiin! Tykkään itsekin käyttää kangaskasseja/reppua kauppareissuilla, mut noin ihanaa kassia ei vielä löydykään. Tosin arvontaan osallistuminen ei vielä takaa sen saamista. ;) Mutta onnea 300 postauksesta! Ihana on teidän perheen elämää seurata, etenkin jutut lapsistasi (-nne) saavat minut aina hyvälle tuulelle. Eilen en vain ehtinyt kommentoimaan. Ihania kysymyksia pojalla! Loistavia taltiointeja hekoteltavaksi isompana.

Anu kirjoitti...

Täällä on aivan sama ongelma! Kärppänä saa valvoa, ettei tule pyytämättä muosipussia mukaan. Erikseen kiellettäessäkin saattava sujauttaa kuitenkin pikkupusseja hedelmille yms. Grrrrrr....

Tuo kassi on aivan ihana!

violet kirjoitti...

Fiksu kassi! Mukana arvonnassa.

mizyéna kirjoitti...

Täällä pakataan juuri noin kun kuvailit. Ohkaisiin pieniin pusseihin ja parikin pussia päällekkäin. Mulla on aina omat kassit mukana ja lisääkin voisin yhden ottaa niin mahtuu varmasti kaikki ostokset. Kokeilen siis onnea arvonnassa!

Anu kirjoitti...

Komppaan täysillä Iiristä! Iiris: Koska mennään? :D

Ja kassi - voi, mikä loistava oivallus...! Tuollaisia juuri pitäisi keksiä, ihania, suloisia, hauskoja. Ja ennen muuta toimivia! Mukana siis, täysillä! :)

_hoya_ kirjoitti...

Minä minä!!! Mäkin haluun tulla ostelemaan niitä.

kristiina kirjoitti...

Ompas söpönen kassi! hyvä idea :)

Pulina kirjoitti...

Tähän arvontaan osallistun tositarkoituksella. Kirahvinkaula olisi täydellinen lisä kangaskassikokoelmaani joka ei todellakaan pölyty kaapissa.

Cherika kirjoitti...

Oi, mikä ihana kaula! ..kirahvin siis :) Osallistuu arvontaan hän. Minä. :)

ColibriDreams kirjoitti...

Ihana kassi! Sille olisi käyttöä.

Täälläkin tuo muovipussikulttuuri kukoistaa, niihin pakataan kaikki kaupassa. Jos ostaa vaikkapa pelkästään omenia ja hammastahnan, nekin pitää mieluiten pakata eri pusseihin (ihan kuin ne hedelmät siitä hammastahnapaketista likaantuisivat). Jos haluaa käyttää kangaskassia, se pitää lykätä salamannopeasti pakkaajalle, mutta jos tarkkaavaisuus herpaantuu, lipsahtaa kangaskassin sisään helposti jokunen muovikassikin.

Anonyymi kirjoitti...

Heissan! Olen perheesi elämää seurannut kommentoimatta jonkun aikaa ja nyt on viimein kommentti jätettävä, kun noin hieno kassi on arvonnassa. Uskomattoman suloiset lapset teillä!

- Unikko

frost kirjoitti...

Hiphei! Osallistun myös! (Töissä kun ei koskaan oikein kehtaa... huomenna taas yhdet tiedossa.)

Hurmaava kaula kassilla.

Anonyymi kirjoitti...

Minä myös mukana arvonnassa!
Doris

Salanimi kirjoitti...

Mukana ollaan arvonnassa :) Ihana!

Anonyymi kirjoitti...

arvontaan osallistun, blogia tulee seurattua viikottain..

Pirita kirjoitti...

Mukana ollaan. Hauska laukku.

Suvi kirjoitti...

Minä myös! :) Mahtavaa, että niille ohuille kertakäyttömuovipusseille löytyy vaihtoehtoja, vaikka eipä taida valtaosalla väestöä olla varaa vaihtoehtoihin. Upea kassi kuitenkin!

Sini kirjoitti...

Osallistun, ihana kassi ja vielä ihanampi blogi! :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Muovipussit on tosiaankin ihan kamalia. Tänään tuli niin huono mieli itselle, kun ostin kaupasta muovipussin, kun oma kangaskassi unohtui töihin. Tuo laukku on tosi tyylikäs...hyvä kampanja kerta kaikkiaan. Mukana arvonassa siis ilomielin.

Suzhouren kirjoitti...

Ehdottomasti mukana noin ihanan kassin arvonnassa!

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti huomiota herättävä ostoskassi täällä Suomessa, ihan mun näköiseni... huutaa jo, että Maajussitar voittaapi... :)

Tiina Tee. kirjoitti...

Kauppakasseja ei ole koskaan liikaa! Eikä yhtään noin kaunista minulla vielä olekaan. Kiitos bloggailusta, ja nyt tästä arvonnasta!

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi ahkera blogin seuraaja osallistuu! -leea-

Pikkusisko kirjoitti...

Pakkohan noin hauskan kassin arvonnassa on olla mukana!

Anonyymi kirjoitti...

täältä kylmästä, myrskyävän tuulisesta Oulusta on ihana seurata Afrikan tapahtumia.
Kuvat lomaretkeltänne ovat tosi mahtavia.
Ja kassi tulisi tarpeeseen, en nimittäin ole vielä saanut kangaskassia hankittua.
Sydämellisiä terveisiä koko perheelle
-Tuulix

Mimi kirjoitti...

Kiitos aivan ihasta blogista, jonka vasta noin kuukausi sitten bongasin. Juttusi piristavat paivaa! Arvontaan osallistun minakin ;)

Miikkis kirjoitti...

Minäkin osallistun - oli viimeksikin niin hyvä tuuri :) Nyt oma perhe-elämä vienyt niin ison ajan, etten ole ehtinyt kuin sivusilmällä seurailla sattumuksianne. Niitä näyttääkin riittävän (vrt. seuraava bloggauksesi) :) Iloisin Oulu-terveisin, Miikkis

jenni kirjoitti...

Osallistutaan arvotaan!! Namibiassa yriätän aina muistaa ottaa omat kangaskassit kauppaan mukaan, osakseni saan ihmettelyä ja ne kerrat kun unohdan omat kassit kihisen kiukusta sen muovikassikasan kanssa. Terveisiä Kapista, täällä kaupassa joutuu onneksi maksamaan muovipussista.

Tuazophia kirjoitti...

Ihana kassi! Meillä on todennäköisesti yhtä paljon kestokasseja ja muovipusseja, jos kestokasseiksi lasketaan kaikki monta kertaa käytettävät kassit, vaikka olisivat mitä materiaalia. Mutta kestoversioilla on niin monta käyttötarkoitusta, että niitä tarvitaan paaaaaljon. :D

Eeva kirjoitti...

Täällä ollaan!

Onko siellä siis Pick 'n Pay? Mielenkiintoista, Suomessa ollaan siis nimi varastettu sielä. Porissa (ja ilmeisesti Raumalla) on aivan saman niminen kauppa.

Anonyymi kirjoitti...

No mää haluun osallistua kans, jos vielä ehdin mukaan.
-Koplan P

Herttuanmäen elämää kirjoitti...

Täältähän löytyi mukava blogi. Taitaa ilta mennä lukiessa.

Isosiskonen kirjoitti...

Ihania kassi! Tietenkin minäkin osallistun.

Tv:Isosiskonen

Anonyymi kirjoitti...

Miä mukana kans, terveisiä Mikkelin suunnalta:)
-annukka-

Anonyymi kirjoitti...

Viikoittain luen blogikuulumiasi...
ja arvontaan tahdon mukaan...
yötyöläinen-arja

Olivia kirjoitti...

Jostakin tänne teidän kivaan blogiin löysin ihan vasta :) Mielenkiintoista lukea, minkälaista elämä on siellä Afrikassa!
Ja niin ihania nuo teidän pikkuiset :)

Olivia