keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Nähtävyyksiä Swakopissa ja ympäristössä

Swakopissa saa erityisesti perheenä kulutettua aikaansa rentoillen ja helposti ilman mitään lisäkiihoketta tai retkiä, mutta jos kaupungissa jotain tekemistä haluaa, aikaansa voi kuluttaa esimerkiksi käymällä akvaariossa

piipahtamalla jakokivimuseossa


kuljeskelemalla kujilla ja kurkkimalla sisäpihoihin


Kuljeskelemalla rantatietä pitkin ja katselemalla menoa ja meininkiä...ja sitä merta...

5 kommenttia:

Martta kirjoitti...

Hei, kiva lomakuvasarja, jännä katsoa 'sinun Namibiaasi' nyt kun itselläkin on jonkinmoinen idea päässä. Mineraalimummoista pidin varsinkin!

Kirjailijatar kirjoitti...

Tuo jalokivi oli uskomattoman iso...vau! Ihanan kesäisiä kuvia, ilahduttavat, kun täällä on pakkanen ja lunta. Vaikka itse kyllä tykkään niistäkin tosi paljon.

Savu kirjoitti...

Hei Martta! Tämä taisi olla minulla neljäs kerta Namibiassa, mutta eka kerta lasten kanssa, joten nykyminän Namibia näyttäytyy aikalailla siitä näkökulmasta, mikä 15 kk ja 4 vuotiaiden kanssamatkustajien ehdoilla näyttäytyy :D Hyvältä se näyttää näinkin, eriltä vaan! Hei suunnitelmissa on reissu Kappiin huhti-toukouulla, treffataanko?!

Savu kirjoitti...

Kirjailijatar: Eikö tuo oli aivan upea kivi, tuli mieleen että se voisi vaikka haukata, rouskis, rouskis! Namibiasta muuten löytyy semmoista kiveä kuin pietersiitti, sitä ei löydy mistään muualta, jännää. Olen innostunut kivistä koruharrastukseni myötä!

Martta kirjoitti...

Voi todellakin treffataan, se oiskin tosi hauskaa!

Joo niinhän se on että teillä nuo pienet reissaajat taitaa määrätä tahdin :)