maanantai 16. marraskuuta 2009

Kuumia kuvakulmiaVietimme sunnuntaina pitkäksi venähtänyttä brunssia Pikkuisen Afrikan kummien kanssa No. 1 Ladies' Opera Housessa. Oli taas ylitsepursuavan kuumaa - jo mennessä ennen kymmentä mittari näytti 34. Mukulatkin vikisivät, että kuumottaa. Seisovan pöydän emmeet alkoivat loppuvaiheesta olla juoksevia, mutta lasten suureksi iloksi ja onneksi jäitä tuli aina lisää, uusia, kylmiä. Niitä ne ujuttelivat pitkin selkää.

Koskaan ei kuitenkaan ole niin kuumaa, etteivätkö kamerat kiinnostaisi. Kuvituksena kummien 3vee tyttären otoksia, aika upeita, vai mitä.Viikonlopun iloinen uutinen: Pikkuinen otti ensiaskeleet! Vieläpä suorassa skypelähetyksessä, joten mummukin pääsi osalliseksi! Tyyppi päätti yllättää. Tarkoitus oli näyttää, miten tanakasti täällä seisotaan, mutta neiti lähtikin menemään kohti. Huomenna työmatkalta palaavaa isiä odottaa siis kaksi syliinjuoksijaa ;) Tai toinen töpöttelee.
9 kommenttia:

irkku kirjoitti...

Hyvin suunniteltu juttu - neiti näköjään osaa näyttävät sisääntulot :)

Eija kirjoitti...

Näistä postauksista tulee aina vaan niin hyvä mieli. Kiitos ja onnea nuorimmaiselle uudesta taidosta! Ihania kuvia ja kuvakulmia!

Miikkis kirjoitti...

Ikimuistoiset ensiaskeleet! Omin jaloin seistessä maailmakin näyttää ihan erilaiselta. Pärjäilkäähän siellä kuumuudessa!

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi ja jään taatusti lukijaksi. Tulee elävästi mieleen omat ulkomailla vietetyt vuodet kolmessa eri maassa.
Ihastuttavia kuvia, kertovia. Lasten tarinointi ja elämänmaku....
Harvoin löytää tällaista.

Pilotti

Vilijonkka kirjoitti...

Siitä se maailmanvalloitus lähtee... Onnea!

Wanha kirjoitti...

Hienosti ajoitettu!

Anu kirjoitti...

Mahtista! Huippumahtista! Suloinen Nana! <3

Savu kirjoitti...

Iiris: eikö! Neidissä on sitä vikaa. Tai eihän se missään nimessä oli vika :)

Eija: Ihana kuulla, kiitos!

Miikkis: Pitkästä aikaa! Joo kyllä se näyttää hivelevän pikkuista, että omat jalat vievät niin hienosti uusiin ulottuvuuksiin! Terkkuja talveen, toivottavasti saatte lunta jo!

Pilotti: Tervetuloa ja kiitos kivasta palautteesta! Missä päin olet itse asunut?

Vilijonkka: Valloittajatar tosiaan eilen käveli isiä vastaan, kun täämä tuli kotiin reissusta. Jopa ihan ulkona, oudolla alustalla!

Kenza: Aivan! Mummu oli aivan innoissaan, aiheestakin :)

Anu: Nana on söpöliini, etenkin tänään tiukoissa trikoissaan ja tunikassaan, painaa menemään yhä varmemmin askelin!

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
asuimme Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä. Kaipaan kovasti ulkomaille, Suomeen sopeutuminen on vienyt aikaa ja prosessi on vielä kesken.

Pilotti