keskiviikko 5. elokuuta 2009

Äidin trikoot

Pikkuisen rikoovaatteet esiteltiin jo aiemmin, joten siirrytään nyt äidin löytöihin.

Durbanilainen Colleen Eitzen on yksi suursuosikkejani eteläafrikkalaisten suunnittelijoiden joukossa! Ottaisin mitä tahansa hänen mistä tahansa mallistostaan! Nyt ostin kaksi tunika/mekko/hame viritelmää. Colleenin vaatteita saa ainakin the Space lifestyle-myylälöistä, joita on ainakin Jburgissa (Rosebank), Preotoriassa (Menlyn) ja Durbanissa, olettaisin että CTssakin on.


En ole käsityöihmisiä, joten en osaa kieltä millä selittää näitä, mutta käsityöihmiset varmaan näkevät kuvista. Vaate on siis paksua, laskeutuvaa trikoota. Se on piiiiiitkä, jos sen avaa kokonaan. Siis about 2 metriä. Mutta kun sen taittelee päälleen oikein, se on mekko, jossa on kiva ”pussihelma”. Mekon vyötrön voi solmia samasta kankaasta olevalla vyöllä tai sitten jollain muulla, esim leveä musta toimii hyvin. Jos haluaa pidemmän mekkosen, esim polviin asti, sitten on laskettava päälykangasta vyötärölle ja solmittava vyö niin, että se tulee sen päälyliiviosan hihoista kiinni. No nyt varmasti käsityöihmisetkin tipouivat kärryiltä, mutta lupaan laittaa kuvia kun mekko on päällä ja kuvaaja takaisin talossa!
Mutta värit ovat ihanat, suklaakahvinruskea ja magenta, kaunis kaunis viileä punainen. Eitzenin trikoovaatteita minulla on useampia, ja ne ovat ihanan ajattomia ja moneen tilanteeseen sopivia. Huolettomia ja nättejä ja niissä on usein joku kiva juju. Hinta-laatu -suhdekin on kohdallaan.
Ilmakin lämpenee jo – kohta Colleenin rikoot pääsevät tositoimiin!

6 kommenttia:

irkku kirjoitti...

Ihania trikoita!! Vielä kun niitä olis saatavana meillekin, jotka olemme, Mma Ramotswen tapaan, hieman enemmän traditionally built kuin sinä :)

irkku kirjoitti...

Lisäys: Saakeli, mä haluun tulla sinne! Hätäpäissäni tarjouduin jo Johtajalle salkunkantajaksi, kun hän tulee tammikuussa niille kulmille. Yritin vakuuttaa, että Isot Johtajat ei siellä liiku ilman salkunkantajaa, mutta en oo varma, menikö ollenkaan läpi...

Anonyymi kirjoitti...

Vaikken mekkoihmisiä olekaan, niin noista täytyy todeta, että ihananolosia vaattehia:)
..sekä noihin sais vaikka suomalaiskansallisen kesävatsankin piilotettua:D
-Koplan P

Anonyymi kirjoitti...

Meni kyllä ihan yli hilseen, et miten sitä mekkoa pidetään... et innolla odottelen kuvia ja kaikista eri vaihtoehdoista :). Maajussitar

Anu kirjoitti...

Iiris: Mie olen yrittänyt jo vuosikaudet ujuttautua filmilaukun kantajaksi firman toimittajalle ihan mihinpäin maailmaa tahansa, mutta ei ole mennyt läpi ylemmässä portaassa. Ja nyt sitten meni viimeisetkin mahdollisuudet, kun toimituksessa siirryttiin lopullisesti digiaikaan. *harmittaa* *harmittaa hirveästi*

Kristiina kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Käväisin Menlynissä ja sovittelin, nyt huomaan kuvasta että sama pinkki mekko tuli mukaan, sekä sen pitkähihainen sisko vaaleanharmaana + yksi kolmas vielä. Ihania vaatteita.