sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Ajelulla, ilman määränpäätä

Hypätkäähän taas kyytiin, nyt onkin luvassa päämäärätöntä cruisailua! Mutta sehän onkin mukavaa, kun ei ole kiirettä minnekkään. Katsokaapas, kuinka taivas on sinisenään ja aurinko porottaa heti aamusta!Hei, mitä jos käännyttäis tästä oikealle, näyttää tämä tie menevän Odin kylään. Siellähän on se maankuulu kutomo.Hmm, vai otetaanko neuvoa-antavat tässä baarissa?

Klubi-skeneä tutkailemaan, anybody?

Bää, bää!Perillä kutomossa! Tämä on community-based projekti, alunperin ruotsalaisten, 1970-luvun alussa perustama. Täällä työskentelee 21 naista, kuvassa Rouva Leijona. Hän kutoo meille näytteeksi lasinalusta. Päivässä kuulemma valmistuu kuusi kappaletta niitä.


Tämmöisen suuremman kutomiseen menee kuukausi.


Missäs se poika on? Ai, istuu edelleen tuolla puun alla mukavan rouvan kanssa. Hiljaa istuvat, välillä juttelevat. Toinen setswanaksi, toinen ouluksi.Onko kellään mitään sitä vastaan, että pysähdytään tässä puutarhalla kotimatkalla? No sitähän minäkin. Ostetaan vähän kasveja pihaan, kun kasvukausi on kukkeimillaan! Sitä paitsi uusi puutarhuri aloittaa pian, joten nyt on aika viritellä viherpeukaloa.

Kotona taas, Poikasen energiat purkautuvat jo! Viuuh! Se on 'tuulen nopee'!

7 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Kiitos jälleen matkasta! Nämä on hyviä reissuja, mukava olla kyydissä.

Mua hymyilytti kovasti Pojan ja rouvan keskusteluhetki. Tuli jotenkin mieleen serkkutytön ja ruotsalaisystävänsä pitkät leikit n. 5-vuotiaina: molemmat omalla kielellänsä eikä vauhtia hidastanut pätkääkään.

Anu kirjoitti...

Ps. Kuten näet, hengissä olen. Koetan vastata spostiisikin. Tuntuu vain ... . Niin. Kerron sitten, kun sanoiksi saan.

Olette mielessä. Paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Voi, kun pääsis käymään tossa sinisessä baarissa... Maajussitar

irkku kirjoitti...

Kiva reissu taas. Mutta onneksi en ole yhtään kade! Miksi pitäisi, hei, minähän olen alkuviikon täällä Pertunmaalla! Täällä on lunta ja liukasta (lahjakkaasti meinasin mennä nurin srk-talolta lähtiessä..) - mutta ei hätää, nettitikku toimii ja illalla pääsee saunaan. Ei siis mitään valittamista. Odissa ei takuulla ollut saunomismahdollisuutta. Ja turha väittää, ettei auringonpaisteessa haluaisikaan saunoa. Tiedän, että siellä se vasta hyvää tekisi :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Satu! Täällä sua tervehtii sun kaverit Tuulikki ja Marja-Leena . Ollaan oltu tupperilla ja muuten vaan tutustutaan sun sivuihin. Halit kaikilta.

Savu kirjoitti...

Anu: viestittelehän!
Maajussitar: joo tuon tyyppisissä vois olla hyvä meno :D
Iiris: jee, tikku toimii! Ja jee, sauna maistuis!
Tuulikki ja Marja-Leena: olipa hupaisaa kun piipahditte, tulkaahan toistikki!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa!!!!! Tahtoo nähdä kaiken tuon myös!
-Kolmen koplan P