lauantai 22. marraskuuta 2008

Taikuutta - Magic

Joskus kun on taikaa ilmassa, voipi vaikka käydä niin, että kylpyyn menee lapsi, mutta ulos tuleekin NOITIO!

Se saattaa sitten irvistellä ”pelottavasti”, ja saada kaikki kirkumaan kauhusta.

Sillä saattaa myös olla hassuja sanoja varastossaan, kuten juuri noitaa merkitsevä noitio ja tornia merkitsevä tornio. Terkkuja jälkimmäiseen serkkutytöille!


Muita illan iloja:


1) Lentsu näyttää häipyvän, kuin taikaiskusta. Hyvä niin! Kyseessa oli ilmeinen vilustuminen, kun öisin on ollut vilu ja rouva on palelluttanut itsensä ilman villasukkia nukkuissaan.

2) Grillattiin ja tuoksut houkuttivat puskiin mustan kisun. Poikanen antoi sille nimen Tomorrow. Huhuiltiin pelokasta Huomista ja hän uskaltautuikin lähikontaktiin. Ei antautunut silitettäväksi vielä. Ehkä huomenna?Sometimes, when there is good kind of magic in the air, it might happen that a child goes into the bath but out comes a wizard! Who then makes scary grins and rolls it’s eyes in a magical way.Other joys of Friday night:

1) The cold seems to be fading away. Great!

2) While we had a braai the Black Cat was lurking in the garden. Little One named him Tomorrow. So we called Tomorrow to come closer and it did. He is quite a shy little thing and Little One was disappointed since he couldn’t pet Tomorrow. Maybe tomorrow?

1 kommentti:

Salanimi kirjoitti...

IHANA noitio :)

Meillä noition kaukaisia sukulaisia, nimeltään "simmitön säässi"* asuu, ovat kylpyviitoissa pelottelevia tyyppejä, jotka löyhyttää kylpyviittaa uhkaavasti ja päästelee pelottavia ääniä...


* simmitön säässi on perimätiedon mukaan vähän isommille lapsille suunnatussa Syrhämä- sarjassa esiintyvä "silmitön sääski", joka onkin tosi silmitön ja keksii kaikkia jekkuja, tai ilmeisesti hänen viittapäiset apurinsa on innoittaneet näitä meidän simmittömiä säässiä...oletan :)