lauantai 29. marraskuuta 2008

Lauantai-ajelulla

Hyvät kyytiläiset! Lähdemme liikkeelle Tlokwengin ympyrästä (jossa viimeksi tapasimme vuohet ja josta silloin käännyimme vasemmalle) NYT menemme suoraan! Siellä edessä siintää Kgale-hill.Pian vasemmalle jää Toyotan liike! Voi sitä kiiltoa!


Ja heti sen perään Fairground Mall, ostari. Siellä on mm. mukava taidegalleria/kehystyskauppa ja joitain kivoja sisustusliikkehiä.

Sitten vasemmalle jää Cresta Lodge, hotellikompleksi, joka on jo nähnyt parhaat päivänsä. Huhu kertoo, että remontti olisi tulossa.


Vettä kansalle!


Sähköä kansalle!
Monet tien varren mainoksista liittyvät hiviin tai sen ehkäisyyn. Tässä mainostetaan naisten BLISS-kondomia. Botswanassa on maailman toiseksi korkein hiv-tartunta prosentti. Noin 26% työikäisestä väestöstä on hiv-positiivisia. Onneksi viime aikoina äidiltä lapselle tartuntojen määrä on saatu laskemaan, sillä naiset käyvät (miehiä enemmän) testeissä, sitoutuvat lääkitykseen ja seurantaan, pidättäytyvät ihmetyksestä. eilen näin lehdessä mainoksen, jossa kehotettiin suojelemaan syntymätöntä vauvaa ja käyttämään kondomia raskausaikanakin.Radan ylityspaikalla oli jonkun aterian jämät.Telekommunikaatomahdollisuuksia ja kanavia kansalle!
Taas radan yli…Yhtäkkiä paviaanilauma nelisti tien yli.Vähän vasemmalle ja siellä jo pitäisi päivän kohteen, Opera House -kahvilan siintää. Mutta mitä ihmettä, autoja tien posket täynnä?! Onko siellä joku tapahtuma?


Onpa hyvinkin, Craft Market, käistyöläisten joulumarkkinat! Sekaan vaan!
Mukaan lähti suloisia ’Mothers for All’ projektin koruja ja tilkkutöitä.Poikanen sanoi markkinoilta lähtiissä: Olipa siellä kivaa!Illaksi kävimme ostamassa grillattavaa. Kanavartaita eri yrteillä, valkosipulilla ja pekoniin kääräistynä. Filevartaita marinadissa. Näyttivät hyviltä, ja mikäli vanhat merkit paikkansa pitävät, myös maistuvat. Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mukavasta kiertoajelusta! Rouva itse niin hienona. Täällä toivutaan eilisistä hirvipeijaisista! Soppa oli hyvää ja booli vahvaa. Maajussitar

Savu kirjoitti...

Voi, kiva kuulla peijaisista, heh ja nam! Tänään ihan vakavissani suunnittelin kylmäsavuporopiirakkaa...Kunnes havahduin tosiasioihin!