lauantai 22. marraskuuta 2008

Ajelulla, määränpäänä Kamerakauppa

Hyvät ystävät, hypätkäähän takapenkille niin kurvaamme tuossa tuokiossa kohti ostosparatiisia! Oppaananne tällä city-ajelulla on iloisesti virnuileva, Honey-suckle pensaston sävyihin naamioituva Savu.Tässä vasemmalla näettekin heti tulevan kesämusa-festarin mainoksia.Ja nyt jos katsotte viistoon vasemmalle, silmänne kohtaavat risteyksen toisella puolella tömöttävän liikehuoneiston.


Jatketaanpa matkaa. Vasemmalle jää nyt Gaboronen yksityissairaala.
Ja sitten vähän jättömaata. Huomaattehan, kuinka kaikkialla vihertää? Huomaattehan, kuinka opas kuvailee ja zoomailee itseään sivupeilistä? Huomaattehan, kuinka hän on luopunut vehreästä takistaan, ja näin musta-pinkkiyhdistelmässä sointuu paremmin auton sisätilan sävyihin?Olkaapas nyt tarkkana tämän risteyksen jälkeen, sillä pian vasemmalla silmienne eteen aukeaa maineikkaan Gaborone Sun hotellin uljas sisäänkäynti.
Ja sitten kurvaammekin jo Stadionin ohi, sinne se jää, vasemmalle taas!
Ja jos ette kääntäneet päätänne vasemmalta pois, näette siellä vilahtavan yliopisto campusalueen, josta juuri NYT silmienne eteen piirtyy luonnontieteellinen tiedekunta.
Mutta eteenpäin, niin kuin mummo lumessa, ja jälleen vasemmalla majoitusliike, uusimmasta ja kiitetyimmästä päästä, Mondior !Liikenneympyrästä kännähdimmekin jo Tlokwengin tielle ja siinä vasemmalla näette vuohi lauman vilahtavan ravintoa etsimään! Bää, bää!Ja nyt samalla jos käännätte katseenne - yllättävää kyllä – oikealle, näette modernin ostoskeskuksen, Riverwalkin! Siellä on ravitsemusliikketä ja eläviä kuviakin näytetään halukkaille. Uusinta uutta kaupunkilaisten makuhermoille olisi tarjolla oleva sushi, mutta huhu kertoo että porukalle ei maistu.
Parkkipaikan tiiviistä tunnelmasta voitte huomioida, että yksityisautoilu kannattaa, ainakin tippejä vonkaaville parkkipojille. Ja näin omakin pirssi parkkiin ja kamerakaupoille!


6 kommenttia:

irkku kirjoitti...

Täällä sataa LUNTA. Onhan sitä kiva katsella ikkunasta, mutta PALJON mieluummin olisin vaikkapa kuskina sulle siellä Gabsissa. Näillä Suomen keleillä autoilu ei houkuttele (hmm... ihan hyvä siis, etten omista autoakaan!)
Kiva oli nähdä kuvissa tuttuja katuja, taloja ja maisemia!

Savu kirjoitti...

Haa, tämä olikin varmaan eka kerta sun lähdön jälkeen kun sain istua pelkääjän paikalla! Että kiitos vaan ajotunneista! Mun vasen, sun oikea, tämä vasen, tämä oikea. Siinäpä muillekin peruskurssi vasemman puoleisessa liikenteessä ajamisesta! Ja tärkein: viiva on aina kuskin oikealla puolella. Hih, ukko-kulta sanoi tänään, että muistaks, kun sää ennen kiljuit näissä ympyröissä? Sinäkin varmaan muistat :) Nyt ihmettelen, että mikä ympyrä, missä? No ookoo, MolapoCrossingin ympyrää pelkään, kaikki ajaa siinä NIIN lujaa. Paitsi minä. Tööt tööt kuuluu!

Salanimi kirjoitti...

Kiitos tästä ihanasta turneesta oppaalle :) ja KIITOS kauniista, ihanasta kortista, joka ilahdutti kovasti postilaatikossa! Täällä flunssan kourissa kuumeillaan koko perhe :( Ilahdutus osui siis just oikeaan kohtaan :)

Anu kirjoitti...

Kiitos matkasta! Hän näyttää niin tyylikkäältä, hyvältä ja hyvinvoivalta!

Yhdyn Iiriksen kommenttiin: lumi on kaunista, mutta ollapa siellä. Vaikka toisaalta kyllä tämä valkea tekee hyvää pitkän pimeän jälkeen...

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiertoajelusta, oli kiva nähdä maisemia ja rakennuksia. : )Omasta lomasta saa vain haaveilla...

Täällä on menossa myrsky, lunta sataa ja tuuli on tosi kova.
Huomenna on aikamoinen homma putsata auto.. : (
Mutta onneksi saa olla kodin lämmössä, eikä tänään ole pakko lähteä mihinkään.

Jään odottelemaan uusia matkoja asiantuntevan matkaoppaan seurassa! : )

T. Mood

Savu kirjoitti...

Salanimi: Ollos hyvä! Kiva että tuli perille. Ja oikeaan aikaan, olisit jopa ehtinyt niihin avajaisiin?!
Anu: Kiitos :)
Mood: Mukava kuulla, ja voin kuvitella ihanassa kodissanne käyneenä, että oman kodin lämpö on ihanaa..! Joo ja lisää kiertoajeluja on luvassa!