tiistai 7. lokakuuta 2008

Paka paka pullaa

Eilen illalla italialaisravintolan tarjoilija veti ässän hihastaan - tai oikeastaan taikinan. Ja Poikanen leipoi mielissään annoksen tuloon asti ja sen jälkeenkin. Lopuksi lähdettiin uunilämpimän leipomuksen kanssa kotiin.

Loistava tapa viihdyttää ja huomioida pieniä ruokailijoita. Paljon parempi, kuin ne pomppulinnat, pallomeret ja muut härrävärkit, joissa aina joku poloinen oksentaa, pissaa tai muuten vaan koohottaa toisten vastaavien päälle.
Our local Italian restaurant has a superb idea to entertain kids while they wait their orders to come. As you can see Little One was extatic. We went home with full stomaches and warm, oven baked bun.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen ollut sitä mieltä aina, että elämme liian "valmiissa maailmassa"... ei nykyajan lapset osaa enää leikkiä käpylehmillä tmv. Valitettavasti. Ihanaa, kun pieniä ihmisiä kohdellaan vielä noin hyvin jossakin :). t. Hauhon maajussitar

Anu kirjoitti...

Huippuidea tuo taikina ja leipominen! Nyt vain markkinoimaan tuo suomalaisille ravintolaketjuille ja eläköön, vanhemmat saavat ruokailla lastensa kanssa miellyttävästi.

Täällä edelleen touhua monenmoista, tunteita monenmoisia ja väsymystä monenkirjavaa.

Tiina Tee. kirjoitti...

Wau, mikä idea! Löysin blogiisi jokin aika sitten ja olen alkanut elämäänne seurailla... Ollaan paljon puhuttu siitä, kuinka lapsia kohdellaan eri maiden ravintoloissa, mutta tämä oli kyllä parasta, mitä olen kuullut!

Savu kirjoitti...

Näin on kuten sanotte Maajussitar, Anu ja Kuukkeli! Back to basics on hyvä. Tuolla pihalla on hiekkaan poljettuna Pätkän uusi kauko-ohjattava, mutta afrikkalaiset peruspuunaamarit eivät ole ehtineet seinälle, kun niillä on leikitty ties mitä roolileikkejä.
Ja vielä Kuukkelille - tervetuloa! Kiva kun jätit puumerkkisi. Tulen vastavieraisille pian.

violet kirjoitti...

Meillä Haagissa kerran yhdessä italialaisessa paikassa iskettiin myös taikina poikasten käteen. Suuri suosio!
Muutenkin se oli niin ihana paikka. Ne tekivät lapsille mitä vaan. Sai vvaikka pizzan ilman päällystettä tai pelkkää pastaa tai sitten sai vaikka pelkkää soosia jos halusi;-)