maanantai 1. maaliskuuta 2010

Toivottuja ja ei-toivottuja vieraita

Mummu, Matti ja Paula saapuivat lauantaina. Viikonlopun puolipilvinen sää helli tulijoita kevyeen laskeutumiseen Afrikan auringon alle. On grillailtu ja chillailtu, käyty Oodissa ja ostoksilla, golfklubilla ja craft-paikoissa.

Varsinainen tervetulotoivotus eläinkunnan puolesta tuli myöhään eilen illalla, kun Paulan pedistä alkoi kuulumaan kiljunta. Korvaan meni jotain, ”joku siellä päristelee” kiljahteli Paula! Muutkin kömmimme sängyistä ja suihkuista ja tilannekatsaus osoitti, että kyllä siellä tosiaan joku pyristelee, yhä syvemmälle, kääk.

Ei kun hyökkäyksen kohde autoon ja karautimme GPH:iin, eli Gaborone Private Hospitaliin. Muut sairaat saivat seurata suu auki kun suomityttäret märät tukat hulmuten juoksivat jonon ohi lääkärin pakeille. Paula piteli korvaa ja siellä edelleen päristeltiin, lujaa.

Lääkäri ruiskutti vettä korvaan ja sai tunkeilijan ulos klemmarilla…Se tosiaan päristeli ulos elävänä! Tunkeilija osottautui yökköseksi. Kiljahdimme kun se lennähti ulos ja hoitajat ja lääkäri naurahtivat. Kun kysyin, että miten noin iso voi mennä korvaan, hoitaja sanoi, että voihan torakkakin mennä. Tuota tietoa juuri en olisi kaivannut siihen hätään, Paula vielä vähemmän…

Huhhuijaa, päristely loppui, vieläkö saatais nämä kermavaahdot naamalta pois ;)


No maksun hetki sai aikaan lisäkiljahduksia, 506 pulaa! Siis rapiat 50 euroa! "Mma, mistä hyvästä, otushan kaivettiin ulos klemmarilla!?" "Eemma, mutta siinä käytettiin ruiskua, astiaa ja hanskoja." 506 pulaa, kiitos ja näkemiin.

Kuvassa ruisku, klemmari ja tunkeilija.


Maksoimme mielellämme. Kotona Paulalle tuli pian uni silmään eikä ketään korvaan loppuyönä.

2 kommenttia:

irkku kirjoitti...

Muistan, että Priv. Hospitalin laskuissa näkyivät eriteltyinä jokainen käytetty neula, laastari, pilleri, vanutuppo ym ym - ja kuten arvata voi, lasku oli sitten monta sivua pitkä!
Mutta ötökkä korvassa EI ole kiva juttu. Pitääkö tulevaisuudessa nukkua tulpat korvissa..?

Wanha kirjoitti...

Yyh, kylmät väreet tuli. Olipa kallista hoitoa!