keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Mitä äidit tekevät iltaisin

...jos isä on saateltu koneelle ja lapset nukkuvat, äiti saattaa ottaa kolmikerrossuklaavanukasta mansikoilla (terkkuja Mira), kyytipojaksi yhden jääkylmän sidukan (terkkuja Irkku) ja kuunnella hyvää musiikkia, ilman, että kukaan kailottaa päälle. Vaikka ihanastihan ne hoilottavat, puolituiset. Äiti laittaisi jonkun hömppisleffankin pyörimään, mutta tietokone sanoo leffoista poks, joten surffailu blogimaailmassa korvaa elokuvan.


Päivällä kuvattiin äidistä virallista kuvaa viralliseen tarkoitukseen ja kovin montaa ruutua ei mama malttanut olla venkoilematta ja ote kirposi liaanista. Tätä allaolevaa ei valittu. Vai pitäisköhän sittenkin..? Aivan tyhmiä kuvia, totesi Poikanenkin!

6 kommenttia:

violet kirjoitti...

Ymmärrän sua. Muakin alkaa aina venkoiluttaa kameran edessä.
Hilpeähän tuo olisi ollut mutta kai sitä joskus sitten pitää ns. asiallinenkin olla;-)
(ja asiaton ei sitten ole vastakohta!)

irkku kirjoitti...

Olisit vaan ollut reilusti oma ittesi :)
Hmm, jääkylmä Savanna maistuisi täälläkin, hmm.. no ainakin saunan jälkeen. Pakkanen nimittäin näyttää kiristyvän koko ajan, nyt on jo noin -18. Näillä säillä kuuma glögikin on sisäjuoma! t. "Irkku"

Salanimi kirjoitti...

Joo ehdottomasti toi olis pitäny valita :D

Anu kirjoitti...

Mama on nätti! Ehdottomasti hyvä kuva valittavaksi. Et kyllä kerran venkoillut mulle ollenkaan tolla tavalla, kun erään päiväkodin eteisessä harrastimme valokuvausta... ;)

_hoya_ kirjoitti...

Oletko pappi? :-o
Jos niin on, kuva on loistava :-D

Parsifal kirjoitti...

Jummijammi mitä herkkuja... :P