maanantai 21. joulukuuta 2009

Hei me piparoitiin

Tämmöisiä niistä sitten tuli. Varsinainen piparointi piti lopettaa alkuihinsa, sillä taikina ei soveltunut semmoiseen puuhimiseen. Sen sijaan pikku herkkunappisia pyöriteltiin ja päälle tomusokeria reilusti töpsöteltiin. Ainakin Salanimen perheessä tiedetään, että maltillsuus ei ole tässä kohdin hyve!Woolliksen valmis madagascan vanilla biscuit mix -paketti on maailman simppelein ja aika pirskatin herkullinen, sekaan vain voi ja a vot!Poikanen veteli taikinaa makoisiin suihin jo ennen paistoa ja oli AIDON yllättynyt, kun sanoin, että nyt laitetaan nää uuniin. Olisittepa nähneet ilmeen! Kuvassa vielä kuvittelee, että nyt kun painan, niin saan suoraan tunkea suuhun. Jepjep.
Hyviä olivat, juotiin kahvia ja maitoa ja syötiin näitä, keittiön ikkunalla. Satoi vettä, oikein ropisi peltikattoon, ihanaa, täydellistä! Hiljainen hetki päivässä. Pikkuinenkin sai maistaa, ja hänen ilmeensä pääsettekin näkemään:Hetkinen, nyt on kyllä UUS maku suussa, mitä tää on!?!


Hmmm...! Eipä pöllömpää..!


Kiitti voisin vaikka ottaa lisää..!


Ei riittää vai..? No ookoo, mulla onkin mielessä muuta puuhaa...

Herttaisen piparihetken jälkeen oli taas myrskyn vuoro vesilasissa. Vessan ovi JA pöntön kansi olivat jääneet auki."Voi mun nalle, byäääääääh! TYHMÄTYHMÄ nana, byääääh!!!"

Mutta lukeminen kannattaa aina, vai miten se meni?!
Kjäh kjäh, kyllä minä vielä jotain ehdin klähmätä ennen iltapuuroa..!Ja ehtihän hän: tappaa muurahaisia ("uu, uuuuu!") kiskoa vessapaperia rullasta ("höö"), juosta pitkin taloa niin, että pulleat jalkapohjat läpsyvät. Ihanin ääni! Niin ja iltasadusta tyllerö oppi, miten kissat sanovat: MJÄÄ MJÄÄ. Poikanen pyysi päästä kylpyyn seitsemän jälkeen ja nukkumaankin ennen kahdeksaa. Pikkuinen urvahti myös samaan aikaan. Ei kun kohti huomisia seikkailuja, joita näköjään taaperoille riittä ihan kotipiirissäkin :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

... ja mikä parasta täyden päivän jälkeen... laatuaika aah :)... Maajussitar

Martta kirjoitti...

Voi on nalle joutunut uimaan! Ois voinut olla meidän vessasta, nimittäin meillä on samikset pöntönkannet :D Ei teillä ainakaan vauhtia päivästä puutu ja mikäs sen parempaa kuin raaka taikina, muistan että omat suosikkini olivat mummon tekemä lettutaikina (!) ja raa'at korvapuustit.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania piparointeja! Mukavaa joulunaikaa sinne afrikan kesään!

Salanimi kirjoitti...

Niin on samat toimet kuin täällä meidän sulhaskandidaatilla :D Serkkupojan kaukosäädin mm. löysi paikan vessanpöntöstä ja kutsutaan kaveria kirjastonhoitajaksi tuon saman lukuharrastuksen vuoksi :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi että! Ihanaa joulunalusmeininkiä:D
Pystyttäisköhän edes Tonttulassa parempaan?
-Koplan P