perjantai 4. joulukuuta 2009

Elämme jännittäviä aikoja


Poikanen on hoilottanut kotona monta viikkoa joululauluja täysin nuotilleen ja täysin oikein ääntäen. On ollut suloista, ja on otettu kivoja videoita muistoksi. Hän on odotti päiväkodin joulukonserttia/kuvaelmaa, mutta sinä päivänä, kun opettaja sanoi, että ENÄÄ YKSI YÖ, tuli pupu Poikasen pöksyyn. Hän ilmoitti kotona, ettei aio laulaa. Yritimme kannustaa, että ilman muuta laulat kun niin nätisti osaat, mutta ilmesesti se vain lisäsi painetta...


Kun koitti konsertin aika, tyyppi ei todellakaan laulanut! Halusi pois kuorosta, kuten moni muukin...Ilmeisesti jännitys kuohui yli. No, hän seurasi melkein koko shown äidin sylistä. Lopuksi menimme yhdessä mukaan. Äiti laulaa lapsikuoron mukana kymmenillä videoilla Twinkle Twinkle Christmas Star. Poikanen ei edelleenkään laulanut. Illalla kotona laulut taas raikuivat...

Joulupukin kohtaaminen tänä aamuna oli myös sangen jännittävä hetki, kuten kuvasta näkyy...Jälkeenpäin Poikanen tormistautui niin, että kysyi päästä näkemään Pukin poroja. Kerroimme niiden olevan jäähyllä puskassa. Todellisuudessa Pukki kurvasi pihaan Tauruksella.
*
Little One's School will end today for Christmas & Summer holidays. Yesterday there was christmas consert, and Little One knew all the songs by heart and was singing them so beautifully at home! But when the concert was about to start, he refused to go on stage. A huge stage freight attacked him, but he was not the only one who ended up watching the show from mummy's or daddy's lap..!
This morning Father Christmas visited school. Little One was even more scared, if possible! Nevertheless, after meeting the Santa he insested seeing Santa's reindeers. We told him that Rudolf was chilling out in the bush and didn't want to be disturbed after long ride. We didn't tell him, that actually Santa came with a Taurus :)

6 kommenttia:

mizyéna kirjoitti...

Voi toista :D

Minkälainen uskontojakauma siellä päin on?? Meillähän on 98% muslimeja eikä joulu näy eikä kuulu missään.

Savu kirjoitti...

mizyéna: Virallisesti täällä on n 70% kristittyjä. Paljon on myös muslimeja, ainakin kaksi isoa moskeijaa on ja suuri islamilainen koulu, al Noor, jossa ystäviemme lapsetkin käyvät. Katukuvassa näkee paljon erilaisten pienten uskontokuntien edustajia, erityisesti sellaista porukkaa, jotka pukeutuvat päästä varpaisiin valkoiseen. En ole vielä saanut selville, mistä siinä on kyse, lukuisista kyselyistäni huolimatta! He kokoontuvat puiden alla, hiekkakentillä ja näin perjantaisin kokoontumiset alkavat. Ylipäätään täälläkin, toisin kuin Suomessa uskonnollisuus näkyy: kala tms tarrat autoissa, tähtimerkki rinnassa (siionistit), huntu, nuo valkoiset vaatteet jne.

Anu kirjoitti...

Voi pientä... Joulu on suurten tunteiden aikaa... :)

Tuo on kyllä aika söpö kuva, jossa kaveri on jumittautuneena iskän jalassa. Tykkää tuosta varmasti hirmusti, kun on 15v... 8)

MiaO kirjoitti...

Voi miten hellyttävä tapahtumasarja, miten jännittäviksi asiat voikaan muuttua. Mutta niinhän sitä sanotaan, ettei kukkokaan käskien laula. Sympatiat Poikaselle! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Nauttikaahan itsenäisyydestä siellä kaukana!!! t. Itsepäiset maajussi ja jussittaret

Miikkis kirjoitti...

Hyvää itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta! Onpa siellä Poikanen kokenut jänniä, ja lisääkin on varmasti tulossa joulun joutuessa. Hienoahan se on, että osaa päänsä pitää, ei tule tallotuksi ;)