perjantai 31. heinäkuuta 2009

Arska tuli taloon

Kun mies meni pahaa aavistamattomana piipahtamaan pretorialaisessa urheiluliikkeessä, näin tilaisuuteni koittaneen. Olin pannut parkkipaikalla merkille myyjän, jolla oli upeita helmi/rautalankaelukoita. Silmäni iskeytyivät luonnollisen kokoiseen pahkasikaan. Ja mikseivät olisi iskeytyneet, se kumppaneineen oli upea.
Halusin hieroa kauppaa, vaikka tajusin itsekin, että ajatus oli hullu: auto oli täynnä jo kotoa startatessa. En voinut jättää autoa hetkeksikään, sillä mukulat nukkuivat siinä, joten huhuilin myyjän paikalle. Hän riehaantui, kun joku hullu halusi ostaa pahkiksen, suurimman myynissä olevan otuksen. Hän kantoi molemmat yksilöt autolle ja kun oma mies tuli, näytti hän juuri niin järkyttyneeltä kuin toivoinkin. Nimittäin sillä konstilla saatiin hinta alas. Ei, tää ei mitenkään mahdu, vaikka sais mihin hintaan. No tänks. –ja päättäväinen käden heilautus tyyliin vie elukkas muualle. No kaikki olivat leikissä mukana ja sitten se hinta lopulta löytyi.
Olin jo varautunut jättämään Arskan Kristiinalle hoitoon, mutta se mahtui kuin mahtuikin kotimatkalle, kiitos huippuhyvien pakkaajien, Jamesin ja Peterin. Arska matkusti extrailimme takakontissa masu pullollaan viiniä ja sidukkaa. Melkonen sika?! Nyt masunsa on tungettu täyteen valoa. Siinä se loistelee iltavalaistuksessaan, mutta päivisin Arska murisee sammutetuin lyhdyin.

Vielä tepsutellaan töppösissä ja sisäkengissä. Grrr. Mutta jos kerta pitää mummoilla, niin mummoillaan tyylillä. Nämä on kivat ja söpöt, vai mitä sanotte? Alle mahtuu villasukat.
Vakikaupastamme tutuilta myyjiltä saimme sopuhintaan ihanan ihanan nguni-härän taljankappaleista tehdyn maton. En ole aikaisemmin diggaillut näitä patchwork tyyppisiä taljaratkaisuja, mutta tämä oli jotenkin selkeä ja nätti. Yhdessä tilkussa on liikuttava kohta, siinä on valkoisessa karvassa pieni pyörre.
Zulukoreja Zulumaasta, tietenkin. Ja musiikkia, klikatkaa tästä. Tällä kertaa Latin Lounge. Huumavaa musaa.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hahhahahaa... tekis kyl mieli kysyä, et paljon pulitit possusta, ja kysynkin?! Sit vielä... ei kai vaan Hardy's sidukkaa eihän??? Maajussitar alias tyytyy näihin suomalaisiin vaihtoehtoihin nykyjään...

Savu kirjoitti...

Hih, arvauskisa kehiin! Pyynti oli 950 randia, eli n 90 euroa. Hinnaksi jäi...arvauksia???
(Hardys on täältäki loppu, harmi! Mutta Hunters & Savanna maistuivat possullekin)

Anu kirjoitti...

Voi Arska... :) Teillä täytyy varmaan olla useampi kontti jo varattuna, jotta saatte kaikki kaverit aikanaan sitten Suomi-kotiin... :)

irkku kirjoitti...

On kyllä aika ihana otus. Häntäkin oikeaoppisesti pystyssä! Toiskohan M&L mulle yhden, jos oikein nätisti pyytäisin? Ekaks ajattelin pyytää vain sikäläisiä naistenlehtiä, mutta tuo olis aika paljon hienompi...
Anu: Ei Arska & kaverit mitään, mutta kun niillä raukoilla on vielä muidenkin kamoja nurkissaan! -Arvaa kenen :)

irkku kirjoitti...

Ai niin, kyllä siitä hinnasta kolmasosa tippui, luulisin. Puoletkin, jos myyjä oli tarpeeksi innokas saamaan sen pois käsistään.

Anonyymi kirjoitti...

Mä arvaisin, et saitte sen 40 eurolla? Maajussitar

Anu kirjoitti...

Iiris: Ei ole vaikea arvata... ;) Nostetaan siis konttiluku kolminkertaiseksi!

Savu kirjoitti...

Hyviä arvauksia kaikki - myös konttijuttu :) Hintaa Arskalle tosiaan jäi 450 randia, eli rapiat neljäkymppiä euroissa. Ei paha.

Kristiina kirjoitti...

Voi ei miten loistava pahkis. Minä aina myös himoitsen noita helmieläimiä ja perheeni katsoo minua ns. kieroon. Olisit vaan jättänyt sen meille, jospa Arska olisi hellyttänyt meillä muutkin ja saisin oman...