perjantai 10. heinäkuuta 2009

Broken robots ja swollen drum


Poikanen oli leipassut päiväkodissa traffic lightsit eli paikallisittain robotsit. Hienot, eikö?! Niitä piti tarkkailla pitkin päivää ja iltaa, kovasti ne kuumottivat pöydänkulmalla. Välillä hävisi karkki jos toinenkin. Vihdoin syötiin ja nämäkin saivat kyytiä. Njam!Mamilla alkoi aamupäivästä kuumottaa paitsi päästä, myös korvasta sisältä. Jestas mikä kipu, paine ja kuurotus! Siis korvassa. Ei auttanut kun viedä koko pää lääkäriin. Diagnoosi: korvatulehdus!!! En melkein edes tiennyt, että aikuisiakin semmoinen riivaa. No parempi minulla kuin nuppusilla. Mutta sen siitä saa, kun parin päivän nuhan jälkeen ehtii intoilla, että onpa nää röörit auki aamuisin, eikä poikkeuksellisesti edes yhtään pakota poskionteloita. No ei pakota ei, kun räkäinen inflammaatio pukkasi toiseen rööriin.


Sain troppia ja illalla oli hymy näinkin herkässä. Johtuneeko sitten niistä tropeista. Vinoa hymyä tai silmien kiiltoa ei ole sensuroitu pois, Poikanen ihan rajasi foton näin.

3 kommenttia:

irkku kirjoitti...

Kyllä se on ihan mahdollista - mulla on ollut sama juttu. Tai siis on ollut useammankin kerran lapsena, mutta sitten äkillisesti ja yllättäen korvatulehdus iski myös aikuisena.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi ei kuitenkaan sikainfluenssaa :/ kohistaanko siellä siitä yhtä paljon, kun täälläkin??? Paranemisia, maajussitar

Pikkulilli kirjoitti...

Minulla on korvatulehdus melkein joka vuosi, joten tuttu tunne. Toisilla menee kuulemma korviin, toisilla taas poskionteloihin...