lauantai 14. maaliskuuta 2009

Oodi

Tänään ajelimme Oodissa. Oli tarkoitus näyttää mummulle kutomoa, mutta kutomon rouva Leijonalla oli avaimet kateissa eikä porttia saatu auki. No, sattuuhan sitä.

Pärtsäilimme sitten kylällä. Hiljainen, pilvinen lauantai aamupäivä. Lehmiä tienposket väärällään. Parturiin olisi päässyt jonottamatta.

Kotimatkalla pysähdyimme puutarhalla ja ostimme komian anopinkielen, joka tuolla odottaa ruukutustaan.


Today we went to Oodi in order to show Grandma the place of the weavers. Mrs Lion had lost the key so we couldn't go in today. Instead we drove around the little village of Oodi and enjoyed the laid back, lazy athmosphere of a cloudy Saturday. On our way home we stopped at the nursery and got this Mother-In-Law's-Tongue.

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Minkähänlaista parturointia tuosta liikkeestä olisi saanut? :D

Täällä aurinko on paistanut kauniisti puolille päivin. Aamulla kävin vauvauinnissa - hauskaa! - ja sen jälkeen olen naputtanut esseitä eteenpäin. Sekin on ollut hauskaa. Hassua, että opiskelu on silloin tosi kivaa, kun sitä ei ole pakko tehdä. Ei se joskus tosiaankaan ollut näin kivaa...

Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

irkku kirjoitti...

Välillä tulee sellainen olo, että kidutan itseäni lukemalla sun blogia.. Botswanan ikävä iskee! Mutta kun ei lotossakaan nappaa, niin Afrikan matka on toistaiseksi haave vain.
Mutta hyvää oloa teille siellä kuitenkin :)