keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Päiväkoti & apinajumppaa

Poikanen on siis aloittanut päiväkodin. Vastustelun kanssa sinne aamulla jäädään, mutta hoitajan mukaan tyyppi syöksyy touhuun heti kun äidin tai isän selkä vilahtaa. Kuulemma on huomaavainen ja on sujahtanut hyvin ryhmään. Haettaessa kurkin ikkunasta, kuinka Poikanen ottaa vastaan englanninkielisiä ohjeita hakea reppu ja laittaa kengät jalkaan. Tänään kuulin ja näin lasin läpi, kuinka hän reippaasti sanoi ja heilutti Bye, bye! Voi toista!


Tänään päiväkodissa alkoi myös monkeynastix-jumppa. Se oli ollut kivaa, vaikka oikeita apinoita ei jumppakamuina ollutkaan. Kotona tyyppi näytti liikeratoja apinatarra rinnassaan.


Little One has started in nursery school. He likes it there, although he still claims that he won't stay. But teachers reassure us, that he rushes to action as soon as mom or dad disappears from the sight. He has also setteled well to this group and is considerate and active. Today he started at monkeynastix-group and loved it!

4 kommenttia:

BLOGitse kirjoitti...

Monen mutkan kautta loysin itseni blogistasi!
Pikku miehesta kasvaa kovaa vauhtia itsenainen yksilo, rankkaa mutta antoisaa kestaa kasvun vaiheet.
Omani ovat jo onneksi omillaan!

Nyt heippa mutta palaan uudelleen! :-)

Anu kirjoitti...

Voi pienimmäinen... Hyvältä kuulostaa päikkärin aloitus. Ollapa siellä itse näkemässä. Eikö apinajumpasta saisi jotain videopätkää tänne?!?

Tarppa kirjoitti...

Vaikuttipa mukavalta tuo apinajumppa, kun sivuja kurkkasin :)

Anonyymi kirjoitti...

Voipa vain arvailla, että tarvittaisko siellä enää apinoita ollenkaan, kun on pikkupoikia ja -tyttöjä ryhmä täynnä..? Veikkaan, ettei apinat mahtuis samaan jumppahuoneeseen:)

-Koplan P ja M