sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Olen juhlinut!

Hei kaikki! Terkut täältä Suomesta. Mulla onkin ollut haipakkaa, nimittäin olen juhlinut toissapäivänä, eilen ja tänään yksivuotissynttäreitäni!No onhan se rankkaakin, mutta tirsottelen välissä aina ja taas jaksaa! Ei sitä omissa juhlissa käsi poskella istuta. Välillä vaan...Äiti nimittäin tarjoili jotain karjalanpaistin tapaista ja mulla meinas juhlamieli kadota. No mietippä omalle kohalle: muut vetää kermakakkua ja porovoikkarikakkua, ja mulla on lautasella sekavannäköstä mössöä. Tykkäsin huonoa ja ilmoitinkin sen. Onneksi toissapäivänä sain enon luona pottumuusia ja eilen kummien luona sain leipää. HoxHox äiti, oikeeta isojen töttöjen leipää.No kaiken kaikkiaan oon juhlaviikkoihin tosi tyytyväinen! Mua on lahjottu ihanasti: on tullut nukenkärryä, iloista takkia, villaneuletta, kirjaa ja palapeliä. Eli just niitä asioita, joita mun salaisella toivelistalla oli. Ei enää pelkkää pehmoa, sillä oon jo iso töttö. Osaan mm. sanoa "poppo" kun ruoka loppuu. No tänään se ei loppunut, ymmärrätte varmaan. Kävelen tukea vasten kumpaakin suuntaan, aion myös lähiaikoina opetella istumaan menon siitä kävelyasennosta. Kovasti kiskon myös kirjahyllyn lasiovia, josta mulle huomautellaan. Aion silti vastaki tarkistella, että miten pölyssä ne kirjat siellä makaa. Pussatakin osaan, mutta mieluiten pusittelen vaan isille. Pup, pup!


Ei muutako näihin tunnelmiin! Meitsi lähtee nyt saunaan!

9 kommenttia:

irkku kirjoitti...

ONNEA pikkuneiti-ihanuus!

Anu kirjoitti...

Voi ihanainen! Onnittelut monin halauksin! <3

Pikkulilli kirjoitti...

Onnittelus suloisuudelle!

Salanimi kirjoitti...

Jättionnittelut suloiselle <3

Suvi kirjoitti...

Suloista synttäriä prinsessalle! Iso hali täältä Thulanilta!!

Miikkis kirjoitti...

Onnea somalle synttärisankarille! Että osaa olla suloinen ilmestys, en lakkaa ihastelemasta. Niin ilmeikäs ja hyvinvoipa. Touhukaskin vielä. Paljon arjen iloja pikkuiselle!

ColibriDreams kirjoitti...

Onnea pikkuiselle! Että osaakin näyttää suloiselta kuvissa!

Martta kirjoitti...

Onnea onnea! Jo on teillä siellä juhlittu! Ja luntakin, ohhoh, tuntuu uskomattomalta!

Anonyymi kirjoitti...

Lämpimät onnittelut tötölle! Ei nyt ehitty soitella ennen lähtöä, Oulangalla oli niin tiivistä. Mutta ollaan yhteyksissä, ja jospa nähhäänkin melko pian!

Tiina

Ps. Hienot on rillit!