sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Kotimatka pitkä lie...

...mutta hyvin me vedettiin! Etenkin nana, hän hauskuutti koko penkkiriviä taputuksillaan ja höpötyksillään. Isoveli keskittyi pitkällä pätkällä elokuvaan (about 986 kertaa nähtyyn Ice Age II:een) ja lopulta molemmat urvahtivat vieri viereen penkkirivistöllemme (jonne meidät muuten yliystävällisesti siirrettiin kaksilta eri paikoilta, kiitos SAA:n stuertille). Loppumatkakin meni hyvin, viimeisen lennon meitä vei South Africanin potkurikone,jonka ikkunoista saimme hämmästellä aikaisten sateiden vehreyttämää Botswanaa!


Vaihe vaiheelta kaksikymmentäkuusi -tuntisemme, olkaa hyvä:
Nana on pakannut laukut ja valmiina lähtöön Suomen kodissa klo 8.00. perjantaiaamunaHelsingistä löytyi tämmöiset kärryt, kun omat piti panna ruumaan, pöh!Saksanmaalla maittoi vielä valmiiksi sekoitettu maito...Olemmehan menossa kohti maitojauheen luvattua maata.Aikki kisulle!Poikanen söi hodaria ja mietti hevosia.


Kivaa, saatiin oma penkkirivi! Ja mä sain oman telsun! Kattelin kolme minuuttia piirrettyä ja sitten keskityin heiluttelemaan kanssamatkustaville lähimmäisilleni. Lähettelin parit lentopusutkin, eihän se ole keltään pois! Pup, pup!Aamulla 7.30 Johannesburgissa, O.R Tambon ostosparatiisissa. Tää uus kenttä on hiiieno!!!Jee, isi osti BILTONGIA!!! Nyt äkkiä bussiin! Ja koneeseen! Onko se iso kone, saako sieltä leluja, onko siellä telkkari???


Kotona Gaboronessa lauantaina klo 10.30 meitä oli vastassa paitsi Ari, myös 27 asteen puolipilvinen sää ja ihana kevät puiden ja kukkien tuoksua tulvillaan. Tässä pirteää porukkaa menossa lounaalle Primiin. Äiti nukahti matkalla kotoa ravintolaan...ja lapset kotiintullessa :)Paljain varpain kesäisessä läningissä tarkenee täällä!

Pup, pup vaan kaikille!

2 kommenttia:

Salanimi kirjoitti...

Pup Pup sinnekin, reissaajat :)

Anu kirjoitti...

Komppaan Salanimeä. Pup Pup!!! <3