sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Happy Sunny Sunday

Tänään(kin) on ollut paisteista. Pyykit kuivuvat narulla, ennen kuin ehdin ripustusmatkalta takaisin sisälle. Edellisessä ei ole juurikaan liioittelua. Kun ilma on linnunmaitoa ja sitä liikuttelee pieni tuuli, lakanat ovat kuivat alta aikayksikön.

INNOissamme olohuoneen sisustuksesta. Sohva on pehmiä ja mukava oleskella. Olisi vieläkin mukavampi, ellei olisi hajonnut heti kättelyssä. Vaihtoon taitaa mennä, mikä tietää pitkähköä odotusaikaa kun uusi soffa tulee naapurimaasta. Oli vaikea löytää vuodesohvaa. Kuvassa oleva yksilö on Gaboronen kahdesta vuodesohvasta se toinen. Toinen oli aivan liian Mr Bond meidän makuumme. Mutta jos uutta ei saada tai tuo ei tule kuntoon, on aika viritellä mustekynäaseet ja solmioneulatainnuttimet.


Ensimmäinen ystävä on tulossa meille. Hän, jonka luona olemme olleet täällä itse vieraina. Illalla luvassa siis yhdessäoloa, muisteloita, hyvää ruokaa.****************************************


Sunny day again. Not too hot though. A little breeze takes care of the white linen, drying outside. It gets dry before I get back inside again. Almost.


We are happy about out new livingroom furniture. The sleeper coach is comfortable and nice. Would be a lot nicer if it didn't brake on the first day. It was diffucult enough to find a sleeper couch in Gaborone. We found only this one and one other. The other was too much of a 'James Bond' for us. But if ours cannot be fixed we just might have to get use to the theme of 007.


A first friend is coming today. She is the one who used to live here and we visited her. Can't wait for tonight: spending time together, recalling the past, eating good food.

5 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Nauttikaa yhteisestä ajastanne! Kovasti terveisiä ystävällemme!

Anonyymi kirjoitti...

Pakostakin muistoihin palasi se vanha kunnon sinivalkoraidallinen HIENO vuodesohva vuodelta yksi ja kaksi :). Kesti muuton kuin muuton. T. toinen niistä urheista kantajista tai sitten vähän vähemmän urhea.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Oletpas ihanan ahkera bloggaaja :) Täällä on nautittu uskomattoman kauniista ruskasta ja marjaisista puolukkamättäistä.

Hauska tuo paimenhaku. Minä olenkin haaveillut paimenen ammatista, tosin pulleiden islantilaisten lampaiden paimennuksesta ja yhdessä porokoiran kanssa.

Terkkuja, voikaa hyvin!
Tiina

Anonyymi kirjoitti...

The number is allready written down...;)
Your new furniture looks really nice, to bad that it has brooken allready...Like our dear friend V... would have said: Its Africa you know..;)
The weather in Norway is also nice and sunny to day and we been outside the whole day. Lukas fell a sleep to night before the bedtime praier..
Enjoy your time with your friends!
Love and hugs from the Norwegians

violet kirjoitti...

Oletko sinä siellä soffalla?
Hauska nähdä!