perjantai 17. lokakuuta 2008

Tuli sade rankka

kattopellin vei…

Ensimmäinen lupaavalta vaikuttava ukkoskuuro pyyhälsi Gabsin yli. Vettä tuli vain ripauksittain, mutta ukkostuuli teki tuhojaan. Ainakin lahommissa kattorakenteissa. Meiltä lähti viipale ja toistakin kaistaletta Ukko nyhti nauloistaan.

Saamme nähdä tuleeko viikonlopusta kuinka kostea. Enkä nyt viittaa siihen, että meillä on hallussamme alekortti paikalliseen Alkoon. Ei, se ei sentään ole kantiskortti, vaan kylkiäinen, jonka saimme kun liityimme Mokolodin ystäviksi. Luonnonsuojelu selvinpäin on teeskenneltyä?!



Thunderstorm wiped over us and took a part of our roof. Bye bye, see you later. I did not know that it would be so dangerous to be outside at this weather. Or that our roof was so easy going. Literally.

6 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Miten sitä Mokolodin ystäviä markkinoitiinkaan? :D

Salanimi kirjoitti...

Terveisiä täältä kirkuvien kakaroiden ja sadeveden vellittämän pihamaan keskeltä :) Siellä myös luonnonvoimat teitä koettelee - rottia - kääk...Meillä täällä pieniä hiiriä talvisin ja loukut pitää olla aina roskakaapissa, vaikka kuinka koittaa joka kolon tilketä sieltä, niin aina niitä vaan jostain pääse roskista tonkimaan...onneksi en oo "livenä" törmännyt, mutta kakoista päätellen...Sitten niitä suru mielessä melkein mies saa loukuista ottaa pois, hyvä ettei hautajaisia vietetä :) Mutta rotat on hui ja kääk. Toivottavasti saatte ne tihulaiset kiinnI!

Anu kirjoitti...

Salanimi: Ootteko kokeillu sellaista hiiripiipparia? En tiä, mikä sen virallinen nimi on, mutta kyllä ne kaupoissa ja muissa tietää sen, kun kysyy hiiripiipparilla. Se lähettää sellaista ihmiskorvin tavoittamatonta ääntä, jonka hiiret kuitenkin kuulee ja jota ne karttaa. Nimim. on ollut hiiriä, mutta piipparin hankinnan jälkeen ei oo näkyny. Jippii!

Ja hiiripiippari on siitäkin näpsä, että ei oo hinnalla pilattu. Omastani maksoin jotain välillä 10 ja 20 euroa. Ja on ollut käytössä nyt kolmatta vuotta. Ja se tarkoittaa kolmea hiirivapaata vuotta. :D

Salanimi kirjoitti...

Oi, loistoidea! Pitääpä panna korvan taakse!
Kiitos vinkistä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Sellainen vanhan ajan konsti on myös, että pistää talon kivijalan viereen ämpärin ja siihen vettä, niin hiiret molskahtavat veteen ja hukkuvat sinne. Oikein tehokas pyydystin, koska hiiret eivät peruuta, niin ennen kuin menevät edes taloon sisälle, hukkuvat pois... kunnes tulee pakkaset, tai no, ei ne silti pääse sieltä ämpäristä pois... Toivottavasti teillä sade hellittänyt. t, maajussitar

Anonyymi kirjoitti...

Hei Savu olen tulossa joulukuussa viikoksi Limpopoon ja viikoksi North Capeen. Töitä pitää varmaan paiskia ainakin melkein koko ajan. Terveiset täältä napapiirin tuntumasta koko perheelle. T:Anne