huippuhelppo ja huippuhyvä ohje:
4,5 dl jauhoja
n 100 g margariinia
kylmää vettä
4,5 dl jauhoja
n 100 g margariinia
kylmää vettä
>> nämä nypi pohjaksi, ja painele irtopohjavuokaan. Pistele haarukalla ja anna lepäillä jääkaapissa mielellään parikin tuntia.
Täyte:
Levitä pohjan päälle ensin punaista pestoa, vaikka koko purkillinen.
Peston päälle mozzarella-juustoraastetta maun mukaan, n 2 dl.
Viipaloidut tomaatit juuston päälle.
Mustapippuria, murskattua valkosipulia ja kuivattua basilikaa tomaattien päälle.
Kuumaan uuniin, 200-225 astetta n 30-45 minuuttia (kyttäile reunoja äläkä päästä juustoa palamaan).
Peston päälle mozzarella-juustoraastetta maun mukaan, n 2 dl.
Viipaloidut tomaatit juuston päälle.
Mustapippuria, murskattua valkosipulia ja kuivattua basilikaa tomaattien päälle.
Kuumaan uuniin, 200-225 astetta n 30-45 minuuttia (kyttäile reunoja äläkä päästä juustoa palamaan).
Parasta hiukkasen jäähtyneenä, vihreän salaatin kanssa.
Törkeän hyvää..!
A great and long time favorite quiche recipe:
4,5 desilitres of flour
about 100 grams of margarine
cold water
about 100 grams of margarine
cold water
>> make a bottom of the pie of these ingredients and press it to the cake tin, that looses it’s bottom (don’t know what that is called in English). Poke the quiche-base with a fork and leave it to rest in the fridge for at least an hour, preferably few hours.
On top the base pour a can of red tomato pesto.
On top of the pesto throw some grated mozzarella cheese.
Slice a few tomatoes and place on top of the cheese.
Sprinkle some coarse black pepper, some dry basil and some chrushed garlic (generously) on top of the tomatoes.
On top of the pesto throw some grated mozzarella cheese.
Slice a few tomatoes and place on top of the cheese.
Sprinkle some coarse black pepper, some dry basil and some chrushed garlic (generously) on top of the tomatoes.
Bake in the oven (200-225 degrees) for about 30-45 minutes.
Enjoy with green salad! It is sooo good!
6 kommenttia:
NAM! Täytyykin ottaa testiin. Tosi herkulta vaikuttaa :)
terv. Kaima K. :)
Kiitos. Uusia helppoja ja hyviä reseptejä aina tarvitaan. t. maajussitar
Sekä näytti että kuulosti hyvältä ja helpolta, täytyypä heti tänään kokeilla tenttiin (viimeisen) lukemisen ohella.
Piirakka on uunissa ja tuoksu on valloittava:) hyviä öitä sinne etelänristin alle:)
Piirakka oli myös hyvää ja kuvan mukainen ja arvaatka vaan, jäikö muruakaan:)suosittelen!
Kiva kuulla, että maistui :) Tätähän voi sitten muokata maun mukaan, esim. vaihtamalla täytteitä tai lisäämällä jotain, ystävä oli laittanut paprikaa joukkoon ja oli ollut hyvää. Ite olen joskus laittanut aurajuustoakin, mutta tulee ehkä turhankin tukevaa sitten. Ja suolaista.
Lähetä kommentti